Nieuwe financieringsvorm voor fysiotherapie

Maak je wel eens gebruik van fysiotherapie maar wil je liever geen aanvullende verzekering?

Ixorg Fysio komt nu met een goed alternatief. In april sloten zij hiervoor samen met het KNGF een overeenkomst. Ixorg heeft een spaarproduct ontwikkeld waarmee je zelf elke maand een bedrag inlegt. Heb je een behandeling nodig? Dan betaal je deze uit het spaarpotje.

Inmiddels heeft 16% van de mensen in Nederland geen aanvullende verzekering. Je kunt natuurlijk zelf sparen voor ongevallen of behandelingen maar dit vergt discipline. Om deze reden komt Ixorg Fysio nu met een spaarproduct. Hiermee spaar je automatisch voor fysiotherapeutische behandelingen en ben je verzekerd voor ongevallen.

Je mag in de spaarpot renteloos €240,00 euro in de min staan en krijgt een aanvullende ongevallenverzekering voor maximaal twintig fysiotherapeutische behandelingen per jaar. Mocht het spaarproduct je toch niet bevallen, dan krijg je het ingelegde spaargeld gewoon weer terug.

Op dit moment biedt Ixorg Fysio deze dienst al aan voor de tandarts, mondhygiënist en orthodontist. Ixorg Fysio voor fysiotherapie zal na de zomer te gebruiken zijn.

 
Nieuwe financieringsvorm voor fysiotherapie - De Fysioclub