Beeldbellen – De Fysioclub is er altijd

De Fysioclub is er altijd. Hoe we jou blijven begeleiden, ook als coronavirus ons dwingt thuis te blijven.

De ontwikkelingen rondom het Coronavirus hebben onze aandacht. Meer dan. We voelen ons betrokken en kijken waar en hoe we kunnen (blijven) helpen. We willen onze omgeving op een verantwoorde manier fit en aan de gang houden, ook tijdens het coronavirus. De Fysioclub is er immers altijd, overal en dichtbij. Hoe? Dat lees je in dit bericht.

Bij De Fysioclub zien we het als onze medeverantwoordelijkheid een bijdrage te blijven leveren aan het ‘beter worden‘ en ‘gezond blijven‘ ten tijde van het coronavirus. We hebben de kennis en know-how om serieus genomen te worden. Als Fysioclub denken we graag mee over de aanpak van dit soort problemen en proberen mensen mee te krijgen. Door nieuwe of andere wegen in te slaan, ervaringen en onze kennis te delen. Door te laten zien, wat óók te zijn. Om onze ambitie waar te maken – aan woorden alleen heb je niets – zijn we bereid om het perspectief wat op te rekken.

Beeldbellen met De Fysioclub

Hoe zorg je ervoor dat je dan gezond leeft? Dat je beweegt, revalideert en je lichaam en geest in goede conditie houdt? Wat ons betreft met het team van De Fysioclub. Die er altijd voor je zijn en (blijven) helpen. Ook als je ervoor kiest om thuis te blijven of thuis te werken. We zijn er, door gebruik te maken van onze apps en widgets, iedere dag voor je en bij je. En blijven beschikbaar.

Even ruggespraak houden met jouw fysiotherapeut. Welke oefeningen blijf ik thuis blijven doen na mijn heupoperatie? Coronavirus en COPD? Zien we jou ook tijdens de online groepsbijeenkomsten COPD? Er zijn nogal wat thema’s die aandacht behoeven. Dan is het fijn als de professional van De Fysioclub er ook voor je kan zijn.

Aan huis behandeling

En als het moet komen we aan huis. Onze mobiele fysio’s behandelen in een aantal gevallen ook aan huis.

Contact De Fysioclub en informeer de mogelijkheden voor beeldbellen en de vormen van thuis revalideren.

De Fysioclub
Altijd. Overal. Dichtbij.