De Fysioclub Stevinstraat

MTC de Fysioclub locatie Stevinstraat voor mensen uit Amersfoort-Zuid uit de wijken Leusderkwartier, Vermeerkwartier en Dorrestein.

De Fysioclub locatie Stevinstraat heeft een centrale ligging midden in de wijk waardoor het een makkelijke bereikbaarheid heeft voor mensen uit Amersfoort-Zuid. Er is goede parkeergelegenheid en voor mensen die geen eigen vervoer hebben beschikt De Fysioclub over een gratis haal- en brengservice.

Locatie Stevinstraat beschikt over een ruime trainingsruimte voorzien met de nieuwste trainings- en revalidatieapparatuur. Er werken hooggekwalificeerde master-therapeuten met ieder hun specialisme zoals Fysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie, ergotherapie, sportfysiotherapie, bekkenfysiotherapie en geriatriefysiotherapie. Ook biedt De Fysioclub Zwangerfit, EPTE, Shockwave, ergotherapie en echodiagnostiek op deze locatie. Door een gevarieerd team, een persoonlijke benadering en de nodige accurate kennis en kunde is het team in staat hooggekwalificeerde behandelingen te geven

Ook locatie Stevinstraat beschikt over ruime openingstijden, dus ook in de avond kun je terecht. Je kunt vandaag nog ingepland worden en er zijn geen wachtlijsten.

Kom langs en maak kennis met De Fysioclub locatie Stevinstraat in Amersfoort-Zuid

Vanaf heden is het mogelijk om bij iedere locatie direct online een eerste afspraak in de agenda van de fysiotherapeut te maken. Mocht jouw tijd er niet tussen staan, contact dan gewoon via 033-4531677 of 088-5670132.

Direct afspraak inplannen

De Fysioclub Stevinstraat

Maak kennis met De Fysioclub Stevinstraat

De Fysioclub Stevinstraat
Stevinstraat 1 3817 WG Amersfoort 033-4531677 secretariaat.mtc@fysioclub.nl
Openingstijden
  • Maandag08:00 - 21:30
  • Dinsdag08:00 - 20:30
  • Woensdag08:00 - 18:00
  • Donderdag08:00 - 21:30
  • Vrijdag08:00 - 17:00
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Routebeschrijving

opties weergeven Verberg de opties

Gespecialiseerde professionals

Ben je benieuwd wie jou zal behandelen? Hiernaast vind je een overzicht van onze professionals.

Therapie aanbod