Handtherapie in Amersfoort bij MTC de Fysioclub

Wat is handtherapie?

Handtherapie richt zich op de pijn en klachten die worden ervaren in de vingers, hand, pols en onderarm. De klachten lopen uiteen van een gekneusde vinger tot het herstellen na een polsbreuk of amputatie.

De therapie richt zich altijd op het herstellen of verbeteren van de functie van de hand. Zonder volledig gebruik van de hand is functioneren in het dagelijks leven erg lastig. Je kunt dan bijvoorbeeld problemen ervaren tijdens het wassen en aankleden, eten bereiden, schoonmaken, fietsen, autorijden, uitvoeren van werkzaamheden en het zorgen voor anderen.

Wat doet een handtherapeut?

Voor de handtherapie hanteren wij een specialistische aanpak waarbij we samen met de client kijken naar de best passende therapie om het beste resultaat te behalen. De handtherapeut voert eerst een vraaggesprek uit waarin de klachten worden besproken. Er wordt vervolgens onderzoek gedaan naar de mogelijke oorzaak van de klachten, waarna er een passende behandeling wordt gekozen en uitgevoerd.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag aan ons over handtherapie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze handtherapeuten staan je graag te woord!

 

Waar bieden onze therapeuten Handtherapie?

Maak een afspraak voor handtherapie

Je wil graag gelijk een afspraak maken met een handtherapeut in Amersfoort? Vul dan het formulier hier onder in en dan nemen wij contact met je op