Fysiotherapie Amersfoort & Doetinchem bij MTC de Fysioclub

Fysiotherapie op locaties Stevinstraat, Meridiaan, Databankweg, Tjalmastraat

Je kunt je klachten voor altijd verhelpen door actief te bewegen, weer vertrouwen te krijgen in je lichaam en proactief met je klachten om te gaan. MTC de Fysioclub is de plek voor fysiotherapie Amersfoort en fysiotherapie Doetinchem. De Fysiotherapeut kan er samen met jou voor zorgen dat je dit op de juiste manier kan bereiken en zal je daarin begeleiden. De fysiotherapeut zal jou adviseren en een behandeling aanbieden die je verder helpt.

Ons team van fysiotherapeuten in Amersfoort zal de klachten die je hebt in kaart brengen en samen met jou het juiste plan neerzetten om de klachten blijvend te verhelpen.

 
 

De fysiotherapeut zal jou zo efficiënt mogelijk behandelen door jou zo nodig door te verwijzen naar een specialisme zoals sportfysiotherapie, manueele therapie, bekkenfysiotherapie, geriatriefysiotherapie of kinderfysiotherapie nodig zijn, je door te verwijzen naar een specialisatie. Voor, tijdens en na de behandeling meten we verschillende aspecten. Deze leveren veel ervaringscijfers op, waar iedereen beter van wordt en zo kunnen we de vorderingen in de gaten houden.

Onze zorgprogramma’s en zorgplannen zijn gericht op de laatste evidentie. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent en hoe lang het behandeltraject gaat duren.

Gespecialiseerde professionals

Ben je benieuwd wie jou zal behandelen? Hiernaast vind je een overzicht van onze professionals.

Hoe gaat jouw fysiotherapeut te werk?

  • Vraaggesprek: De fysiotherapeut zal een uitgebreid vraaggesprek houden om de klachten die je hebt te verduidelijken en om een eventuele oorzaak te kunnen achterhalen. Daarbij is het ook van belang dat de fysiotherapeut een goed beeld krijgt van jou als persoon.
  • Onderzoek: Na het vraaggesprek volgt het lichamelijk onderzoek om de klachten beter in beeld te brengen, een meting te doen en om een persoonlijk behandelplan te kunnen maken. Jouw persoonlijke doelstellingen en hulpvraag worden daarin concreter gemaakt. Na het onderzoek heeft de fysiotherapeut een duidelijk beeld van de duur van de behandeling, de frequentie van de behandeling en welke behandelmethode nodig is om het behandeldoel te bereiken.

 
 

  • Behandeling: We behandelen jou met de modernste apparatuur en meest actuele behandelmethoden om jouw behandeldoel te bereiken. Tijdens en na de behandelperiode doen we nogmaals de metingen om het herstelproces zo inzichtelijk mogelijk te maken.

Maak een afspraak voor fysiotherapie

Je wil graag gelijk een afspraak maken met een fysiotherapeut Amersfoort of Doetinchem? Vul dan het formulier hier onder in en dan nemen wij contact met je op