Tatsuki Nakata

Fysiotherapeut

Ik ben Tatsuki, een nieuwe collega uit Japan. Ik ben werkzaam als een algemene fysiotherapeut sinds juli 2021 op woensdag- en vrijdagochtend op de Stevinstraat.

Ik ben in januari 2018 naar Nederland gekomen nadat ik een bewegingswetenschap in Japan afgestudeerd ben en heb hier een fysiotherapie opleiding afgeronden in mei 2021. Ik heb Nederland als een vervolgde stap gekozen omdat ik deze land de best vind om mijn sportieve ervaring verder te ontwikkelen. Mocht je interresant vinden waarom ik Nederland de best vind, vraag maar mij door.

Ik heb affiniteit met sport. Ik ben sinds ik hier kwam sportverzorger geweest bij verschillende voetbalteams. Ook in dit seizoen ben ik persoonlijk bezig bij een voetbalteam. Daar doe ik medische tapen, behandeling en ook conditietrainingen. Daarnaast werk ik ook als een bewegingswetenschapper bij een andere praktijk in Utrecht en ik doe daar namelijk inspanningstesten met een ademgasanalyse.

Zoals je misschien al merkt, spreek ik helaas nog geen perfect Nederlands. Als ik de Nederlandse taal verkeerd gebruik, hoor ik dit graag!

tatsuki.nakata@fysioclub.nl De Fysioclub Stevinstraat
Tsatsuki Nakata
Gespecialiseerd in Fysiotherapie