René van den Berg

Fysiotherapeut, echografist, shockwave & EPTE specialist

Ik ben mijn werkzaamheden als fysiotherapeut begonnen in 1997 bij OCA op de Schothorsterlaan. In 2000 zijn we met OCA verhuisd naar de Maanlander, waar ik tot en met september 2007 werkzaam ben geweest. Sinds Oktober 2007 werk ik bij De Fysioclub.

Onderdeel van onze filosofie is het uitgaan van eigen verantwoordelijkheid van werknemers en cliënten spreekt mij zeer aan. Snelle en duurzame resultaten bereiken we op basis van gedeelde verantwoordelijkheid.

Als therapeut is het belangrijk om lichamelijke klachten te bedwingen. Daar draait alles om, dat is de kern. Ons doel: Cliënten therapeut te maken zodat zij het leven weer helemaal kunnen oppakken om zo optimaal mogelijk te kunnen en blijven functioneren.

We kijken veel breder dan de klacht. We werken graag en goed samen met huisartsen, medisch specialisten, arbodiensten, re-integratiebedrijven en verzekeraars. Ook de sociale omgeving speelt een belangrijke rol bij snel en duurzaam herstel. Daarom bespreken we onze aanpak ook met de mensen rondom de cliënt. Deze integrale aanpak motiveert en het stimuleert het herstel. De omgeving herstelt mee. Ook mijn specialisme echografie draagt bij tot een betere behandeling. De combinatie van het fysiotherapeutisch onderzoek en het echografisch onderzoek heeft een toegevoegde waarde in het opstellen van de fysiotherapeutische diagnose. Wanneer beide onderzoeken een logisch verband met elkaar hebben kan er met grote zekerheid een juiste fysiotherapeutische diagnose worden gesteld. Hierdoor kan vervolgens het behandelplan beter worden afgestemd op de aandoening van de patiënt en kan er een adequate behandeling worden gegeven.

Wij werken met toewijding, voor iedereen, bij iedere klacht en zijn 'Dedicated to everybody'.

rene.vandenberg@fysioclub.nl
René van den Berg Fysiotherapeut, echografist, shockwave & EPTE specialist bij MTC de Fysioclub

Dedicated to everybody

Gespecialiseerd in Shockwave
BIG nummer: 29047877504