Naomi Delpeut

Psycholoog

Ik ben een hulpvaardige en zorgzame kinder- en jeugdpsychologe, die het belangrijk vindt om aan te sluiten bij de hulpvraag van kinderen en ouders. Ik werk sinds 2016 bij MTC de Fysioclub.

Samen met mijn collega’s help ik kinderen en hun gezinnen een lange termijn gedragsverandering te bereiken voor zowel het eet- als het beweeggedrag. Wanneer er sprake is van comorbide psychologische problematiek (bijvoorbeeld angst- of stemmingsproblemen) wordt een gepaste behandeling aangeboden. Daarnaast behandelen wij kinderen en jongeren met chronische vermoeidheidsklachten of onverklaarde lichamelijke klachten met cognitieve gedragstherapie en graduele activering.

Momenteel heb ik de volledige basiscursus (postmaster) tot cognitief gedragstherapeut voor kinderen en jongeren afgerond. Aan de KU Leuven in België heb ik de tweejarige master Klinische- en Gezondheidspsychologie voltooid, richting kinderen en adolescenten. Ik werkte daarnaast als medisch psycholoog in het Universitair Ziekenhuis Leuven op de liaisonafdeling van de afdeling Kindergeneeskunde.

Ik voel mij bij De Fysioclub op mijn plek en werk graag met verschillende disciplines samen op het snijvlak van medische en psychologische problematiek. Mijn visie is dat lichaam en geest uiteindelijk toch samenwerken. Onze multidisciplinaire benadering sluit hierop aan.

naomi.delpeut@fysioclub.nl
DeFysioclub Naomi Delpeut Psycholoog

Lichaam en geest werken samen