Nadia Klamer

Fysiotherapeut, MSc manueel therapeut

Per 1 mei 2019 zal ik werkzaam zijn bij MTC de Fysioclub. In 2012 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut, direct na mijn afstuderen ben ik gestart met de Master manuele therapie aan de SOMT. Deze opleiding heb ik afgerond in 2015. De afgelopen zeven jaar heb ik gewerkt als fysiotherapeut en manueel therapeut. Ik ben veel in aanraking gekomen met klachten gerelateerd aan de wervelkolom. Ik hou van een uitdaging en cliënten met complexe(re) gezondheidsproblemen zie ik graag.

Als fysiotherapeut en manueel therapeut help ik je graag om je klacht te begrijpen en samen te werken naar een zo gezond mogelijk lichaam en leven. De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat werken naar herstel vele malen beter gaat wanneer de patiënt intern gemotiveerd is. Dit gaat pas wanneer iemand begrijpt wat er aan de hand is en zelf inziet wat daar voor nodig is. Ik vind het fijn wanneer we open en eerlijk zijn en we als een team werken aan herstel.

In mijn behandeling combineer ik kennis en technieken uit de fysiotherapie, manuele therapie, oefentherapie en pas ik waar nodig dry needling toe. In mijn vrije tijd sport ik graag en breng ik veel tijd door met mijn man en zoontje. Ik geniet van onze gezondheid, onze familie en de fijne mensen om ons heen.

nadia.klamer@fysioclub.nl De Fysioclub Databankweg
Nadia Klamer

Ik hou van een uitdaging en cliënten met complexe(re) gezondheidsproblemen zie ik graag

Gespecialiseerd in Fysiotherapie
BIG nummer: 59915984304