Milou Versteeg

Personal trainer/coach, fysiotherapeut i.o.

Ik ben bij De Fysioclub actief als coach/trainer/personal trainer bij het Gezond Blijven programma en in oktober 2021 ben ik ook gestart als fysiotherapeut/fysiotherapeut i.o.

Ondanks dat ik als kind nooit heb gesport, ben ik altijd geïnteresseerd geweest in hoe het lichaam werkt en dan met name waarom het soms niet werkt zoals we dat graag zouden willen. Op mijn 18e heb ik een passie voor krachttraining ontdekt en daar ben ik sindsdien nooit meer mee gestopt. Ik merkte zoveel positieve effecten op mijn lichaam en geest, dat ik deze wilde kunnen doorgeven aan anderen. Om dat te doen ben ik in eerste instantie als personal trainer en yoga-docente gaan werken en heb ik na 4 jaar de keuze gemaakt om fysiotherapie te gaan studeren.

Tijdens mijn studie heb ik me verdiept in klachten aan de voet, enkel, knie, heup en rug. Daarnaast besteed ik indien nodig aandacht aan de wisselwerking tussen lichaam en geest en hun invloed op de klachten. Mijn achtergrond vanuit de personal training en yoga helpen mij om klachten vanuit een breed perspectief te zien en te behandelen. De behandelingen zie ik dan ook graag als een soort mini-cursus over je eigen lichaam, om zo jou te begeleiden om klachtenvrij te worden en de kennis te geven om klachtenvrij te blijven.

Naast mijn werk als fysiotherapeut en personal trainer, train ik zelf graag 4-5 keer per week, ga ik graag de natuur in, ben ik bonus-mama van een lief jongetje en gaan mijn vriend en ik regelmatig zeilen op onze boot, “de Spijbelaar”.

milou.versteeg@fysioclub.nl De Fysioclub Databankweg
Milou Versteeg
Gespecialiseerd in Fysiotherapie