Martijn Wijers

Master manueel therapeut, locatiemanager

Na in 2005 te zijn afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht heb ik in verschillende particuliere fysiotherapie praktijken gewerkt. Door op deze manier bij een aantal praktijken 'in de keuken' te hebben mogen kijken heb ik een goed beeld gekregen over de wijze waarop ik vind dat het beroep van fysiotherapeut bedreven dient te worden. De actieve manier van benadering van De Fysioclub richting hun cliënten en de wetenschappelijk onderbouwde behandel/trainingsmethoden sluiten hier nauw op aan. Je verdiepen in je vak staat bij deze organisatie hoog in het vaandel.

Mijn opleiding Manuele Therapie heeft geholpen om op het gebied van onderzoek, behandelen en klinisch redeneren me te verbeteren als professional. De interesse in mijn vak helpt me om meer inhoudelijke bagage te krijgen. Ik merk dat wanneer ik mensen kwalitatief beter kan helpen dat daardoor het uitoefenen van mijn beroep steeds leuker wordt. Bij De Fysioclub heb ik de ervaring die ik heb opgedaan in de medische begeleiding van sportclubs kunnen gebruiken om de contacten met sportclubs in de regio aan te halen en verder uit te breiden in de vorm van een blessurespreekuur en revalidatie op locatie van diverse sportverenigingen.

Maar wat me misschien wel het meest aanspreekt is de informele en leuke manier van omgang tussen collega’s onderling en het contact richting patiënten. Hierdoor kan ik mezelf zijn tijdens het uitoefenen van mijn beroep!

martijn.wijers@fysioclub.nl De Fysioclub Stevinstraat
Martijn Wijers Master manueeltherapeut, locatiemanager bij MTC de Fysioclub

Je verdiepen in je vak staat bij deze organisatie hoog in het vaandel

Gespecialiseerd in Manuele therapie
BIG nummer: 59064445504

Heb jij een sportblessure of een knieklacht waarvan je moet revalideren?

Dan ben ik de therapeut die jou kan helpen om weer fit te worden!