Mark van Loo

Bewegingswetenschapper, fysiotherapeut

Sinds 2014 werk ik bij MTC de Fysioclub. Mijn grote passie is bewegen en het bewegingsapparaat. Omdat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om zonder klachten in beweging te zijn, is het erg leuk om als fysiotherapeut hier aan te werken en er samen met de cliënt voor te zorgen dat bewegen weer goed gaat voelen.

Na mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik afgelopen jaren ervaring opgedaan binnen de topsport en dit gecombineerd met een opleiding tot bewegingswetenschapper. Deze kennis gebruik ik om klachten en doelen goed in kaart te brengen en door middel van een brede aanpak de gestelde doelen te behalen.

Binnen MTC de Fysioclub zie ik veel cliënten die klachten hebben aan de onderste extremiteiten (heup/knie/enkel) of een sport gerelateerd doel hebben. Als bewegingswetenschapper begeleid ik sporters ook bij het behalen van sportieve doelen, dit kan betekenen dat we je schema richting een belangrijke wedstrijd opstellen of zorgen dat je voeding rond trainingen en wedstrijden jou helpt optimaal te presteren.

mark@mtcdefysioclub.nl
Mark van Loo Bewegingswetenschapper en fysiotherapeut bij MTC de Fysioclub

Mijn grote passie is bewegen en het bewegingsapparaat

Gespecialiseerd in Sportfysiotherapie
De Fysioclub gebruikt alleen functionele cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie. Akkoord