Maike van Vliet

Sportfysiotherapeut MSc. en leefstijlcoach

Hoi ik ben Maike, en werk sinds 2018 bij De Fysioclub als Sportfysiotherapeut. Na mijn opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht heb ik in 2016 mijn diploma als MSc. Sportfysiotherapeut behaald. Voordat ik bij MTC de Fysioclub kwam werken heb ik in een gezondsheidscentrum in Utrecht gewerkt en heb ik 7 jaar diverse jeugdteams van het jeugdplan van de KNVB mogen begeleiden als fysiotherapeut. Omdat ik zelf ook al sinds jongs af een voetbal was dit een hele leuke en leerzame tijd. Ik heb veel ervaring op kunnen doen met acute sportzorg en heb met veel mooie mensen mogen samenwerken!

Ik ben bij De Fysioclub zeer warm onthaald, en werk hier inmiddels ook al weer een aantal jaren met veel plezier. Ik krijg veel energie van samenwerken met ambitieuze en gemotiveerde collega’s en cliënten. Ik help jou dan ook heel graag van jou (sport)blessure af! Samen met jou achterhaal ik graag wat de oorzaak van de klacht is zodat we er voor kunnen zorgen dat we niet alleen de symptomen verminderen, maar juist dat we de kern van de klacht kunnen aanpakken! Niets fijner dan om gezond, fit en klachtenvrij weer te kunnen bewegen en sporten!

Naast Sportfysiotherapeut (MSc.) heb ik begin januari 2020 ook mijn diploma als Leefstijlcoach behaald. Onwijs interessant om meer te leren over gedrag, motivatie, (positieve) psychologie en coaching. Deze kennis en vaardigheden breng ik dan ook graag in de praktijk om mensen individueel of in groepsverband te begeleiden naar een gezondere leefstijl in de breedste zin van het woord. Ik help je dus graag om beter te worden en gezond te blijven!

maike.vanvliet@fysioclub.nl De Fysioclub Databankweg
Maike van Vliet Sportfysiotherapeut - MTC de Fysioclub
Gespecialiseerd in Sportfysiotherapie
BIG nummer: 39915055004

Heb jij een blessure

Dan ben ik de therapeut die jou kan helpen om weer fit te worden!