Isabel Huisinga

Ergotherapeut

Hoi ik ben Isabel, en sinds 2021 ben ik in dienst bij de Fysioclub als ergotherapeut. Na mijn sport en bewegen opleiding wilde ik mensen nog meer kunnen helpen met het behalen van hun doelen. Dit wilde ik breder dan alleen op sportgebied. Daarom ben ik sinds 2021 ook afgestudeerd als ergotherapeut. Hierbij heb ik vooral ervaring opgedaan in de revalidatie- en ziekenhuissetting. Omdat ik al als kind gefascineerd was door sport en voeding ben ik mij ook gaan verdiepen in de chronische ziekte obesitas. Hierbij begeleid ik voornamelijk zorggevers bij het ondersteunen en verzorgen van deze doelgroep. Naast dat ik als ergotherapeut werkende zal zijn, zal ik mij hierom ook focussen op de doelgroep kinderen met obesitas!

Ik zet mijzelf graag in om u te kunnen ondersteunen tijdens het uitvoeren van al u belangrijke en betekenisvolle handelingen. Dit kan gericht zijn op uw werk of huishouden, maar ook zeker op uw hobby’s en andere activiteiten die u leuk vindt om te ondernemen.

isabel.huisinga@fysioclub.nl De Fysioclub Databankweg
Isabel_Huisinga_

Ik zet mijzelf graag in om u te kunnen ondersteunen tijdens het uitvoeren van al u belangrijke en betekenisvolle handelingen.

Gespecialiseerd in Ergotherapie