Annabel Conijn

Fysiotherapeut en oefentherapeut Cesar

Ik ben Annabel Conijn en werk sinds december 2013 bij MTC de Fysioclub als oefentherapeut Cesar en personal trainer. Sinds juni 2017 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij MTC de Fysioclub.


Ik heb een lange tijd op hoog niveau gevolleybald tot een schouderblessure hier een einde aan maakte. Na een bezoek aan de fysiotherapeut ben ik vervolgens bij de orthopedie terecht gekomen en aan de schouder geopereerd.

Mijn interesse voor fysiotherapie is gedurende mijn revalidatieproces ontstaan. Het is dan ook geen toeval dat mijn expertise ligt bij nek, schouder en armklachten. Hier haal ik als fysiotherapeut erg veel plezier en energie uit.

Bij MTC de Fysioclub werken we met de therapeuten in werkgroepen om up to date te blijven wat betreft nieuwe ontwikkelingen binnen het vak. Door de vele trainingsmogelijkheden en diversiteit aan apparatuur, kunnen wij deze nieuwe ontwikkelingen direct toepassen binnen de praktijk. Dit is iets waarvan ik vind dat MTC zich onderscheidt van andere praktijken in de regio.

Heb jij klachten aan nek, schouder, arm of andere klachten aan het bewegingsapparaat? Neem contact met ons op en wie weet ga ik samen met jou aan de slag om er voor te zorgen dat jij weer kan bewegen zonder klachten.

annabel.conijn@fysioclub.nl De Fysioclub Meridiaan
Annabel Conijn Oefentherapeut Cesar en fysiotherapeut bij MTC de Fysioclub

Preventief begeleiden om klachten te voorkomen

Gespecialiseerd in Fysiotherapie
BIG nummer: 09923023404