Anke Gerritsen

Fysiotherapeut

Mijn naam is Anke Gerritsen. Sinds november 2016 ben ik als fysiotherapeut werkzaam bij De Fysioclub. Vorig jaar ben ik afgestudeerd van de opleiding in Enschede waar ik met veel plezier op terugkijk. Tijdens mijn studie heb ik een cursus medical taping gevolgd en heb ik mijn minor richting sport- en manuele therapie afgerond.

Ik word vaak omschreven als een vrolijk en gedreven persoon. Het belangrijkste voor mij is dan ook om met de cliënt een prettige behandelsfeer te creëren waar iedereen zich goed bij voelt. Niks moet, alles mag is toch wel mijn motto. Daarentegen ben ik een echte doorzetter en zal ik je blijven te motiveren om de behandeldoelen te behalen.

Ik heb affiniteit met het schoudergewricht en de wervelkolom, verder heb ik ervaring in de geriatrische revalidatie gericht op neurologische aandoeningen en begin ik steeds meer interesse te krijgen in de sportfysiotherapie. De Fysioclub bied mij de mogelijkheid om door te groeien en mijn kennis zowel te verdiepen als te verbreden. Collega’s staan altijd voor elkaar klaar en dagen elkaar uit om verder te denken, door deze kennisuitwisseling groeien we niet alleen met elkaar maar wordt de zorg ook steeds beter.

Ik ben te vinden op onze locatie Meridiaan, bij de kinderfysioclub en ook doe ik elke woensdagmiddag de screening bij de hockeyclub AMHC.

anke.gerritsen@fysioclub.nl
Anke Gerritsen Fysiotherapeut MTC de Fysioclub

Ik heb affiniteit met het schoudergewricht en de wervelkolom

Gespecialiseerd in Fysiotherapie
BIG nummer: 99921424504