Amber Jagtenberg

Fysiotherapeut, MSc manueel therapeut

Sinds 2016 ben ik werkzaam als fysiotherapeute. Ik heb de opleiding gevolgd aan Thim van der Laan. De reden dat ik heb gekozen voor fysiotherapie is omdat ik zelf geblesseerd ben geweest. Tijdens dit revalidatieproces raakte ik geïnteresseerd door de wijze waarop het menselijk lichaam werkt. En hoe een kleine ‘blessure’ je al snel kan belemmeren in activiteiten die je leuk vindt.

Ik heb de basisopleiding voor Echografie en Shockwave gevolgd, waardoor ik me op verschillende vlakken heb kunnen ontwikkelen afgelopen jaar.

In 2017 ben ik gestart met de opleiding Manuele Therapie aan de SOMT, met als reden dat ik mijn huidige kennis verder wil verbreden. Wat mij erg aanspreekt bij De Fysioclub is het continu streven naar verbetering, zowel op persoonlijk als gezamenlijk vlak. Tijdens de behandelingen vind ik het belangrijk om samen gericht naar een vooraf gesteld doel te werken en mensen uit te dagen naar verdere verbetering. Ik heb affiniteit met zowel schouder– als wervelkolom gerelateerde klachten.

In mijn vrije tijd doe ik aan squash en hockey.

amber.jagtenberg@fysioclub.nl De Fysioclub Databankweg
Amber Jagtenberg Fysiotherapeut en master manueel therapeut i.o.

Een kleine ‘blessure’ kan je al snel belemmeren in activiteiten die je leuk vindt

Gespecialiseerd in Manuele therapie
BIG nummer: 29922242604