Sportmedische begeleiding MTC blessurelijn en blessureroute

Geblesseerd? Snel een goed advies bij een (sport-)blessure? Dat kan bij MTC Amersfoort.

Veel regionale sportverenigingen zijn al bekend met de sportmedische begeleiding van MTC en kiezen daarom bewust voor deskundige begeleiding. Met een team aan master opgeleide sportfysiotherapeuten verzorgt MTC wekelijks bij meer dan 10 verenigingen de blessurescreening en sportmedische begeleiding.
Bij blessures kan een vroegtijdige diagnose en behandeling u veel tijd besparen. De sportmedische begeleiding bij MTC houdt zich bezig met alle medische aspecten van de sportbeoefening. Voor vragen over uw sportblessure bent u bij MTC op het juiste adres. MTC heeft op dit terrein specifieke kennis en deskundigheid. Meerdere (top-)sporters gingen u voor en zijn inmiddels vertrouwd met de sportmedische begeleiding van MTC.

De sportfysiotherapeut van MTC begrijpt uw vragen.

  • Hoe kan mijn blessure het best worden behandeld?
  • Kan ik met deze blessure sporten?
  • Hoe kan ik het beste beginnen met sporten?
  • Heb ik een verwijzing van mijn huisarts nodig?
  • Hoe kan ik het beste mijn conditie verbeteren?

Revalidatie van een blessure wordt zowel binnen de geoutilleerde ruimte bij MTC georganiseerd als op het veld of in de zaal. Sportrevalidatie bij MTC houdt niet op bij het verhelpen van uw lichamelijke klacht, juist een goede terugkeer naar de eigen training is erg belangrijk. Om die reden kunt u rekenen op de best mogelijke zorg vanuit de sportmedische begeleiding van MTC.

MTC heeft een groot netwerk en werkt o.a. met sportartsen en orthopeden. Hierdoor zijn de lijnen kort en kan er desgewenst ook snel geschakeld worden.

MTC Blessurelijn

Gedurende 7 dagen per week zijn de sportfysiotherapeuten van MTC telefonisch bereikbaar via de “MTC Blessurelijn”. Handig om bijvoorbeeld in het weekend gelijk even te kunnen overleggen… Bel 033-7630513 en ervaar het gemak.

Lees ook de mogelijkheden voor sportfysiotherapie.