Blessure spreekuur vv Hooglanderveen

Online aanmelden voor het blessurespreekuur voor voetballers van vv Hooglanderveen.

vv Hooglanderveen

Waar en wanneer?

  • Iedere donderdagavond van 18:00 – 19:00 in de verzorgingsruimte van vv Hooglanderveen
  • Op afspraak bij 1 van de locaties van MTC de Fysioclub

Kostenloze blessurebeoordeling

Dit spreekuur is kosteloos en toegankelijk voor alle leden van vv Hooglanderveen. Bij blessures kan een vroegtijdige diagnose en behandeling jou veel tijd besparen. Alle spelers, zowel jeugd als senioren, kunnen voor vragen omtrent een (dreigende) blessure terecht op het blessurespreekuur. Het blessurespreekuur is een dienst die wordt aangeboden vanuit de club, de selectiespelers worden dan ook 'verplicht' geacht zich te melden voor het blessurespreekuur in geval van blessures. Na afloop van het blessurespreekuur zal de fysiotherapeut de trainer en ouders van de speler informeren. De trainer wordt ingelicht over de aard van de blessure en de verwachtte hersteltijd. Tevens wordt er gecommuniceerd over de beschikbaarheid wat betreft training/wedstrijddeelname.

Eenvoudig aanmelden

Spelers kunnen zich direct aanmelden via een online aanmeldsysteem Ook is er de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen (088-5670132) met MTC de Fysioclub om een afspraak in te plannen voor het blessurespreekuur. Let op: geef duidelijk aan dat het gaat om het blessurespreekuur voor vv Hooglanderveen. In dit onderzoek wordt in een tijdsbestek van 15 minuten bepaald hoe de opgelopen blessure het best behandeld kan worden.

Blessurespreekuur vv hooglanderveen

Veel sportverenigingen zijn bekend met de sportmedische begeleiding van MTC de Fysioclub en kiezen daarom bewust voor deskundige begeleiding. Bij blessures kan een vroegtijdige diagnose en behandeling veel tijd besparen. De sportmedische begeleiding bij De Fysioclub houdt zich bezig met alle medische aspecten van de sportbeoefening. Voor vragen en advies over een sportblessure ben je dus bij De Fysioclub op het juiste adres. Meerdere (top-)sporters gingen jou voor en zijn inmiddels vertrouwd met de sportmedische begeleiding van MTC de Fysioclub.

Informatie

Meer weten over het blessurespreekuur of sportmedische begeleiding? Mitchell Viset of Martijn Wijers vertellen je er graag meer over. Je kunt Mitchell bereiken via mitchell.viset@fysioclub.nl of Martijn via martijn.wijers@fysioclub.nl.

Mitchell Viset - Fysiotherapeut

Direct online reserveren