Blessure spreekuur VOP

Online aanmelden voor het blessurespreekuur voor voetballers van VOP.

Logo VOP

Waar en wanneer?

  • Iedere dinsdag tussen 19:30 uur en 21:00 uur op de club bij VOP
  • Op afspraak bij 1 van de locaties van MTC de Fysioclub

Kostenloze blessurebeoordeling

Alle leden van VOP kunnen tijdens dit spreekuur een blessure kosteloos laten beoordelen door Master manueeltherapeut en locatiemanager Martijn Wijers van MTC de Fysioclub. Hij zal je dan adviseren wat je het beste kunt doen. Indien een speler op een andere trainingsdag geblesseerd raakt, dan bestaat tevens de mogelijkheid om je blessure kosteloos te laten onderzoeken op een van de locaties van MTC de Fysioclub.

Afspraak maken

Loop je een blessure op, meld dit dan bij je eigen trainer en bel vervolgens MTC de Fysioclub (033-4531677) om een afspraak voor het blessurespreekuur in te plannen. Of plan gelijk een afspraak in via de aanmeldknop op deze pagina.

Sportclubs Amersfoort

Veel Amersfoortse sportverenigingen zijn bekend met de sportmedische begeleiding van MTC de Fysioclub en kiezen daarom bewust voor deskundige begeleiding. Bij blessures kan een vroegtijdige diagnose en behandeling veel tijd besparen. De sportmedische begeleiding bij De Fysioclub houdt zich bezig met alle medische aspecten van de sportbeoefening. Voor vragen en advies over een sportblessure ben je dus bij De Fysioclub op het juiste adres. Meerdere (top-)sporters gingen jou voor en zijn inmiddels vertrouwd met de sportmedische begeleiding van MTC de Fysioclub.

Informatie

Meer weten over het blessurespreekuur of sportmedische begeleiding? Martijn Wijers vertelt je er graag meer over. Je kunt Martijn bereiken via martijn.wijers@fysioclub.nl.

Direct online reserveren