Blessure spreekuur Amsvorde

Online aanmelden voor het blessurespreekuur voor voetballers van vv Amsvorde uit Amersfoort.

Amsvorde Fysiotherapie

Waar en wanneer?

  • Iedere dinsdagavond in de verzorgingsruimte van Amsvorde
  • Op afspraak bij 1 van de locaties van MTC de Fysioclub

Kostenloze blessurebeoordeling

Amsvorde werkt nauw samen met MTC de Fysioclub. Voorkomen is immers beter dan genezen. MTC de Fysioclub ondersteunt voetbalvereniging Amsvorde in de fysieke en sportmedische begeleiding van spelers. Zo is er wekelijks op de dinsdagavond voor alle leden een gratis blessurespreekuur. Het blessurespreekuur is op de dinsdagavond in de verzorgingsruimte van Amsvorde. De behandelaar is Martijn Wijers. Hij is fysio –en manueel therapeut van MTC de Fysioclub.

Eenvoudig aanmelden

Spelers kunnen zich direct aanmelden via een online aanmeldsysteem. Ook is er de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen (033-4531677) met MTC de Fysioclub om een afspraak in te plannen voor het blessurespreekuur. Let op: geeft duidelijk aan dat het gaat om het blessurespreekuur voor Amsvorde). In dit onderzoek wordt in een tijdsbestek van 15 minuten bepaald hoe de opgelopen blessure het best behandeld kan worden.

Ook buiten het wekelijkse blessurespreekuur op de vereniging zijn spelers van harte welkom bij MTC de Fysioclub. Bijvoorbeeld wanneer er tijdens de training blessures optreden en er onduidelijkheid is over het al dan niet spelen van een speler op de wedstrijddag.

Sportclubs Amersfoort

Veel Amersfoortse sportverenigingen zijn bekend met de sportmedische begeleiding van MTC de Fysioclub en kiezen daarom bewust voor deskundige begeleiding. Bij blessures kan een vroegtijdige diagnose en behandeling veel tijd besparen. De sportmedische begeleiding bij De Fysioclub houdt zich bezig met alle medische aspecten van de sportbeoefening. Voor vragen en advies over een sportblessure ben je dus bij De Fysioclub op het juiste adres. Meerdere (top-)sporters gingen jou voor en zijn inmiddels vertrouwd met de sportmedische begeleiding van MTC de Fysioclub.

Informatie

Meer weten over het blessurespreekuur of sportmedische begeleiding? Martijn Wijers vertelt je er graag meer over. Je kunt Martijn bereiken via martijn.wijers@fysioclub.nl.

Direct online reserveren