Blessure spreekuur AMHC

Online aanmelden voor het blessurespreekuur voor hockeyers van AMHC via MTC de Fysioclub

AMHC

Waar en wanneer?

  • Iedere dinsdag tussen 17.30 uur en 18.15 uur in de Dameskleedkamer van AMHC
  • Op afspraak bij 1 van de locaties van MTC de Fysioclub

Kostenloze blessurebeoordeling

Alle leden van AMHC kunnen tijdens dit spreekuur een blessure kosteloos laten beoordelen door manueel therapeut i.o. en hockeyster Amber Jagtenberg van MTC de Fysioclub. Zij zal je dan adviseren wat je het beste kunt doen. Indien een speler op een andere trainingsdag geblesseerd raakt, dan bestaat tevens de mogelijkheid om je blessure kosteloos te laten onderzoeken op een van de locaties van MTC de Fysioclub.

Afspraak maken

Loop je een blessure op, meld dit dan bij je eigen trainer en bel vervolgens MTC de Fysioclub (033-4531677) om een afspraak voor het blessurespreekuur in te plannen. Of plan gelijk een afspraak in via de aanmeldknop op deze pagina. Ook kun je een Live Chat starten via de button rechtsonder op deze pagina, dan kan je direct een afspraak in laten plannen wanneer je in het menu op afspraak maken klikt.

Sportclubs Amersfoort

Veel Amersfoortse sportverenigingen zijn bekend met de sportmedische begeleiding van MTC de Fysioclub en kiezen daarom bewust voor deskundige begeleiding. Bij blessures kan een vroegtijdige diagnose en behandeling veel tijd besparen. De sportmedische begeleiding bij de Fysioclub houdt zich bezig met alle medische aspecten van de sportbeoefening. Voor vragen en advies over een sportblessure ben je dus bij De Fysioclub op het juiste adres. Meerdere (top-)sporters gingen jou voor en zijn inmiddels vertrouwd met de sportmedische begeleiding van MTC de Fysioclub.

Informatie

Meer weten over het blessurespreekuur of sportmedische begeleiding? Ilse Hornman-Remie en Amber Jagtenberg vertellen je er graag meer over. Je kunt ze bereiken op ilse.hornman@fysioclub.nl en amber@mtcdefysioclub.nl

Amber Jagtenberg Fysiotherapeut en master manueel therapeut i.o. Ilse Remie Master Manueel Therapeut, sportfysiotherapeut, locatiemanager bij MTC de Fysioclub

Direct online reserveren