Blessure spreekuur AFC quick

Online aanmelden voor het blessurespreekuur voor voetballers van AFC quick via MTC de Fysioclub

AFC quick

Kostenloze blessurebeoordeling

Alle leden van AFC Quick kunnen tijdens dit spreekuur een blessure kosteloos laten beoordelen door master manueeltherapeut en locatiemanager Martijn Wijers van MTC de Fysioclub. Hij zal je dan adviseren wat je het beste kunt doen. Indien een speler op een andere trainingsdag geblesseerd raakt, dan bestaat tevens de mogelijkheid om je blessure kosteloos te laten onderzoeken op een van de locaties van MTC de Fysioclub.

Afspraak maken

Loop je een blessure op, meld dit dan bij je eigen trainer en bel vervolgens MTC de Fysioclub (033-4531677) om een afspraak voor het blessurespreekuur in te plannen. Of plan gelijk een afspraak in via de aanmeldknop op deze pagina. Ook kun je een Live Chat starten via de button rechtsonder op deze pagina, dan kan je direct een afspraak in laten plannen wanneer je in het menu op afspraak maken klikt.

Sportclubs Amersfoort

Veel Amersfoortse sportverenigingen zijn bekend met de sportmedische begeleiding van MTC de Fysioclub en kiezen daarom bewust voor deskundige begeleiding. Bij blessures kan een vroegtijdige diagnose en behandeling veel tijd besparen. De sportmedische begeleiding bij de Fysioclub houdt zich bezig met alle medische aspecten van de sportbeoefening. Voor vragen en advies over een sportblessure ben je dus bij De Fysioclub op het juiste adres. Meerdere (top-)sporters gingen jou voor en zijn inmiddels vertrouwd met de sportmedische begeleiding van MTC de Fysioclub.

Informatie

Meer weten over sportmedische begeleiding? Martijn Wijers vertelt je er graag meer over. Je kunt Martijn bereiken op martijn.wijers@fysioclub.nl.

Martijn Wijers Master manueeltherapeut, locatiemanager bij MTC de Fysioclub

Direct online reserveren