Sportverenigingen, sportblessure en MTC Blessurelijn

Sportblessure

Het verbeteren van je gezondheid en sporten gaan vaak hand in hand. Al jaren heeft MTC Sportmedisch Centrum daarom ook goede afspraken met diverse sportverenigingen in Amersfoort en omgeving. De combinatie van sporten op de vereniging en een professionele sportmedische begeleiding is bij veel sportverenigingen een succes.

Bij een groot aantal regionale sportverenigingen verzorgt MTC de professionele sportmedische begeleiding van sporters. Begeleiding voor beginnende sporters over het verantwoord sporten. Daarnaast bieden wij sportfysiotherapeutische begeleiding en zorg op het gebied van sportblessures en het sportrevalidatie. Deze kan vaak al een vroeg stadium starten om een optimaal resultaat te bereiken of om erger te voorkomen. Uw leden verantwoord aan het sporten houden is ons doel. Uiteraard bieden wij ook onze begeleiding en zorg voor uw leden, wanneer mogelijk, op de vereniging. Zo zijn we dichtbij en kunnen we snel aan de slag.

MTC Blessureroute en blessurelijn

Als u kampt met een (sport-)blessure wilt u graag snel en deskundig advies. Dat kan 7 dagen/week bij MTC, ook in het weekend dus. Hiervoor kunt u gebruik maken van de blessureroute en de MTC blessurelijn. De blessureroute verloopt via het aanmeldformulier op deze website. Voor de blessureroute is ons speciale telefoonnummer 033-7630513 (7 dagen/week). Niet wachten, maar gewoon bellen. Ook dat is de service van MTC.

Bent u geinteresseerd in wat MTC voor uw vereniging kan betekenen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u om u te informeren over de mogelijkheden van zorg en begeleiding bij uw vereniging.

Ga naar de online afspraakplanner en plan uw eigen afspraak.

MTC verzorgt o.a. de sportmedische begeleiding bij