Second opinion

Bij MTC komen regelmatig cliënten voor onafhankelijke beoordeling van een lichamelijke klacht, een second opinion. Met uw gezondheid neemt u geen risico’s. Zekerheid en een goede diagnose zijn erg belangrijk voor het behandelplan en het uiteindelijke resultaat. Een second opinion hoeft u niet alleen te doen bij twijfel, maar kan juist ook goed zijn om uw aandoening wat uitgebreider te analyseren.

Bij MTC bent u voor een second opinion aan het juiste adres. U krijgt van ons een professionele analyse van uw aandoening direct gecombineerd met een passend en persoonlijk behandelplan. Dit doen we uiteraard binnen twee werkdagen op een tijdstip dat voor u goed uitkomt. Het uitvoeren van de second opinion wordt in de meeste gevallen gewoon vergoed door uw zorgverzekeraar.

De second opinion wordt afhankelijk van uw klacht uitgevoerd door een (gespecialiseerde) fysiotherapeut, een diëtist of een psycholoog. Wilt u een professional laten kijken naar uw klacht of aandoening, dan bent u bij MTC van harte welkom.

Metingen en diagnostiek

MTC professionals zetten zich graag in voor een duurzaam resultaat. Het aantonen van de resultaten, die met de programma’s worden behaald, nemen we in al onze behandelplannen mee. Het liefst meten we alles van onze MTC programma’s. Daar zijn niet alleen interessante statistieken mee te maken, maar daar kunnen we ook voortvarende verbeteringen mee aanbrengen.

MTC beschikt over de meest geavanceerde apparatuur om bepaalde elementen goed te kunnen beoordelen, inzichtelijk te maken alsmede de voortgang te monitoren. Tijdens uw consult bij MTC wordt er veel betrouwbare informatie verkregen waardoor na analyse een optimaal behandelplan kan worden opgesteld. Door regelmatig te meten brengen we het resultaat goed in beeld en kunnen we daarmee zien of we nog steeds op de goede weg zitten.

Voor alle aandoeningen en klachten beschikt MTC over de meest geavanceerde meetinstrumenten. U kunt hierbij denken aan speciale instrumenten voor de beoordeling van kracht, stabiliteit en coördinatie. Maar ook meer algemene metingen worden door ons gebruikt, bijvoorbeeld om uw fysieke conditie te bepalen.

Voor het monitoren van uw programma maakt u bij MTC gebruik van de Technogym “My Wellness Key”. Middels het gebruik van deze sleutel wordt alle revalidatieapparatuur automatisch voor u ingesteld en zijn wij in staat om ook uw “beweeggedrag” buiten ons centrum te monitoren.

Samen werken we zo aan continue beoordeling van uw gezondheid.