Rehab membership

Het is het belangrijkste wat je hebt, je gezondheid. Daarom helpen we je graag beter te worden en gezond te blijven. Of het nou gaat om revalidatie, je gewoon heel fit voelen of om het leveren van een topprestatie, wij helpen je je doelen te bereiken.

Belangrijk om te weten.

 • Alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.
 • De borg voor de TGS sleutel krijg je retour wanneer het abonnement is beëindigd.

Als rehab member ben je onder behandeling bij een fysiotherapeut of specialist van De Fysioclub en ga je tijdens de behandelperiode extra trainen om te werken aan je herstel en een hogere mate van fitheid en gezondheid. Als Rehab Member krijg je tijdens deze periode korting op onze abonnementen voor De Fysioclub.

Rehab membership

Meld je aan voor Rehab membership bij MTC de Fysioclub

Kies nu voor een Light, Medium of Heavy abonnement.

  Ik meld me aan voor

  LightMediumHeavy

  Wat onze klanten zeggen

  Heb absoluut baat bij behandeling en tips om van mijn nek- schouderklachten af te komen.

  Vanwege een beperkte schouder functie met een partiële ruptuur van de pees van de supra spinanus in behandeling gekomen bij Ilse Hornman, die uitblonk in deskundigheid, diagnostiek en training met een zeer tevredenstellend resultaat. Daarnaast is zij ook een zeer empatisch behandelaar.

  Er hangt een goede sfeer en er wordt echt naar je geluisterd.

  De therapeuten weten je altijd goed te motiveren om de huiswerk oefeningen te blijven doen.

  Prettige praktijk met uitstekende, betrokken fysiotherapeuten. Waar het ook eerlijk wordt gezegd als er met de therapie geen verbetering ( meer) te behalen valt.

  Mijn fysiotherapeut ervaar ik als vriendelijk, kundig en duidelijk in zijn aanpak. De communicatie met De Fysioclub verloopt altijd prettig.

  Deze manueel therapeut en schouderspecialist heb ik als zeer deskundig ervaren:Hij is helder, duidelijk en eerlijk vanaf het eerste begin. We hadden direct een klik. Mijn therapeut is zeer gedreven en ook nog eens een heel fijn mens.