Rehab membership

Het is het belangrijkste wat je hebt, je gezondheid. Daarom helpen we je graag beter te worden en gezond te blijven. Of het nou gaat om revalidatie, je gewoon heel fit voelen of om het leveren van een topprestatie, wij helpen je je doelen te bereiken.

Belangrijk om te weten.

  • Alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.
  • De borg voor de TGS sleutel krijg je retour wanneer het abonnement is beëindigd.

Als rehab member ben je onder behandeling bij een fysiotherapeut of specialist van De Fysioclub en ga je tijdens de behandelperiode extra trainen om te werken aan je herstel en een hogere mate van fitheid en gezondheid. Als Rehab Member krijg je tijdens deze periode korting op onze abonnementen voor De Fysioclub.

Rehab membership

Meld je aan voor Rehab membership bij MTC de Fysioclub

Kies nu voor een Light, Medium of Heavy abonnement.

Ik meld me aan voor

LightMediumHeavy

Wat onze klanten zeggen

De therapeuten weten je altijd goed te motiveren om de huiswerk oefeningen te blijven doen.

Heb absoluut baat bij behandeling en tips om van mijn nek- schouderklachten af te komen.

Er hangt een goede sfeer en er wordt echt naar je geluisterd.

Begeleiding gehad tijdens en na mijn zwangerschap voor bekkenklachten. Goede expertise en gezellig om te kunnen sporten in een groep.

Deskundig. Professioneel. Klantgericht. Vriendelijk

Mijn doel is sporten en lijnen tegelijk en dat is zeker gelukt.​ Met de goede begeleiding van Huub & Thomas sport ik nog steeds met plezier en wil ik nog wat afvallen.​

Zeer professioneel en een uitstekende begeleiding, nemen de tijd voor je, bij vragen is er altijd een duidelijke en begrijpbare uitleg. Ik ben zeer tevreden.

Na een pijnlijke start na een totale nieuwe knie operatie, heb ik in de revalidatie mijn hindernissen overwonnen op verschillende vlakken