Personal training bij De Fysioclub

Heb jij behoefte aan een persoonlijk trainingsschema of wil je graag sporten maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij De Fysioclub bieden wij personal training aan. Hierbij krijg je een eigen trainer toegewezen en wordt er gekeken naar jouw persoonlijke doelen en behoeften.

  • Naast de focus op fysieke training, wordt er ook aandacht gegeven aan het mentale gedeelte
  • Het trainingsprogramma wordt afgestemd op jouw situatie
  • De trainers fungeren namelijk ook als personal coach

Personal training bij De Fysioclub verschilt van reguliere training doordat de trainers HBO geschoold zijn in fysio- of oefentherapie. Tijdens de training is er daardoor oog voor mogelijke complicaties of oude blessures.

Inhoud van de training

De training wordt gegeven door de personal trainers van De Fysioclub. Zij zijn naast personal trainer ook werkzaam als oefentherapeut en medisch fitness trainer. In de training gaan jullie samen aan de slag met jouw persoonlijke doelen. Het trainingsprogramma wordt afgestemd op jouw situatie. Er is aandacht voor aanwezige klachten voordat de training start, waardoor de kans op blessures afneemt.

De personal trainers doen er alles aan om je een voldaan en fit gevoel te geven na een trainingssessie. In elke sessie ga je tot het uiterste en zorgt de trainer er samen met jou voor dat je het maximale uit jezelf haalt. Zij geven jou net dat duwtje in de rug dat wellicht nodig is.

Naast de focus op fysieke training, wordt er ook aandacht gegeven aan het mentale gedeelte. De trainers fungeren namelijk ook als personal coach. Zo kun je contact met hen opnemen als er vragen zijn of wanneer je het even niet meer ziet zitten. Samen met de trainer streef je naar het krijgen én behouden van een goed gevoel. Belangrijk hierbij is dat je ook plezier beleeft aan de training, waardoor resultaten behouden blijven en je minder snel terug zal vallen in oude gewoonten.

Praktische informatie

De personal training kost €70,00 per uur en wordt gegeven op de locaties van MTC de Fysioclub in Amersfoort. De training wordt niet alleen binnen maar ook regelmatig buiten gegeven, afhankelijk van het weer.

Wil jij op een gezonde manier aan de slag met een trainingsschema? Meld je dan aan voor personal training bij De Fysioclub!