Mama Fit Amersfoort

Ben je onlangs bevallen en wil je weer jouw sport/fitness op een verantwoorde manier hervatten? Dan is het Mama Fit programma mogelijk iets voor jou!

Ook na de bevalling vinden er nog ‘zwangerschapsgerelateerde’ fysiologische processen in het lichaam plaats en is het verstandig om bewust met deze veranderingen het sporten op te bouwen.

Je wordt begeleid door een gespecialiseerd bekkenfysiotherapeut in de eerste periode na jouw bevalling om hierbij aandacht te geven aan een goede uitvoering van de oefeningen, met extra aandacht voor jouw bekkenbodem- en buikspieren.

Het Fysioclub Mama Fit programma bestaat uit een actieve training afgestemd op jouw persoonlijke doelen. Tijdens het Mama Fit programma komen de volgende thema’s aan bod:

  • Balans tussen belasting en belastbaarheid.
  • Het verbeteren van kracht en uithoudingsvermogen.
  • Het verbeteren van stabiliteit (core- stability).
  • Check van de diastase en het opstarten van buikspieroefeningen.
  • Aandacht voor de bekkenbodem.

Tijdens het programma wordt er rekening gehouden met jouw beginniveau en eventuele fysieke klachten.

Het Mama Fit programma kan jij tot 9 maanden (of indien nodig ook langer) na je bevalling volgen en vanaf week 6 na je bevalling mag jij starten. De training worden gegeven door Svenja Eikermann, gespecialiseerd bekkenfysiotherapeut en ZwangerFit® trainer/coach.

Mama Fit programma - MTC

Informatie

Benieuwd of het Fysioclub Mama Fit programma iets voor jou is? Gelijk inschrijven of extra informatie? Neem dan contact op met De Fysioclub.

Tarieven Mama Fit bij De Fysioclub

1 maand € 47,50 (1 x per week)

Wanneer kun je terecht?

Mama Fit is iedere dinsdagavond van 20:30 uur – 21:30 uur op De Fysioclub Zuid, Stevinstraat 1 Amersfoort.