Over MTC de Fysioclub

De Fysioclub beschikt over een ervaren en veelzijdig team van professionals. Het team van fysiotherapeuten, kinderfysiotherapeuten , manueeltherapeuten , sportfysiotherapeuten, geriatriefysiotherapeuten , EPTE specialisten, echografie specialisten, shockwave specialisten, bekkentherapeuten, cesartherapeuten, psychologen en sinds november 2017 ook ergotherapie in Amersfoort stelt alles in het werk om je te helpen jouw doelstellingen te realiseren. Professionals die de filosofie en werkwijze van De Fysioclub stevig in praktijk brengen. Zij hebben begrip voor jouw situatie, realiseren zich wat er door je heen gaat en hebben de kennis en kunde om je goed te kunnen helpen. Alle zorgverleners voldoen aan de hoogste en meest actuele standaarden voor het verlenen van zorg.

Totale zorg

Een complete en professionele begeleiding van jouw gezondheid, dat is De Fysioclub. Of je je conditie wil verbeteren, fit wil blijven tijdens je zwangerschap of wil revalideren na een heupoperatie, we bieden een persoonlijke en complete oplossing. Bij De Fysioclub werken gespecialiseerde professionals, die samen een multidisciplinair team vormen om jou zo optimaal mogelijk te helpen. Door een goede samenwerking van verschillende disciplines kunnen wij de zorg bieden en afstemmen die jij nodig hebt. Ook bieden wij met De Kinderfysioclub speciale programma’s voor kinderen aan.

Energiek

Door een actieve aanpak komen we tot de beste resultaten. Het programma wat we voor jou ontwikkelen, vraagt een actieve inzet, waarmee je samen met jouw behandelaar werkt aan het realiseren van jouw doelen. Samen werken we aan jouw gezondheid.

Een behandeling op maat

De Fysioclub staat voor een persoonlijke aanpak. De programma’s zijn op jou afgestemd en de behandelaar houdt de resultaten en vorderingen nauwlettend in de gaten. De behandelingen worden gedurende het traject bijgesteld mocht dat nodig zijn. De behandelaar heeft oog voor jou als persoon en zorgt ervoor dat het programma op zo’n manier resultaat boekt dat het voor jou goed aanvoelt.

In de buurt

Je kunt altijd terecht bij De Fysioclub, ongeacht het probleem waar je contact voor opneemt. We hebben ruime openingstijden en locaties rondom Amersfoort waar je ons kunt vinden. In Amersfoort kun je ons vinden aan de Meridiaan, de Databankweg en de Stevinstraat. We begeleiden jou graag naar daar waar je wilt komen. Voor elke hulpvraag hebben we de expertise in huis om jou te bieden wat je nodig hebt.

Door professionele kennis, ervaring, goede programma’s, een persoonlijke aanpak en een goede samenwerking zorgt De Fysioclub altijd voor een hoge behandelkwaliteit.

Altijd jouw fysiotherapeut
bij de hand!

Een team van specialisten staat voor je klaar om de persoonlijke aandacht te geven die je nodig hebt, op ieder moment, waar je ook bent. Zo heb je jouw fysiotherapeut altijd op zak. Download nu De Fysioclub App.

Snel een deskundig advies? Maak dan direct een afspraak

Wil je jouw klachten bespreekbaar maken of dat er een professional naar kijkt?
Maak dan direct een afspraak.

Afspraak maken Direct afspraak inplannen