Onze kijk op zorg

Wat kan ik doen om terugkerende rugpijn te voorkomen? Ik heb mijn enkel verzwikt tijdens de voetbaltraining, heb ik fysiotherapie nodig? Wat doe ik aan voortdurende zwelling in mijn knie? Als het om uw gezondheid draait wilt u graag snel een deskundig advies. Voor al uw vragen over lichamelijke klachten aan het bewegend functioneren bent u bij MTC op het juiste adres. Wij willen u graag helpen beter te worden en gezond te blijven. Niet afwachten dus, maar gewoon gelijk contacten.

Compleet

Goede en professionele begeleiding van uw gezondheid, dat is MTC. Of u nu werkt aan een betere conditie of moet revalideren na een heupoperatie, MTC biedt u een complete en persoonlijke oplossing. Met het multidisciplinaire behandelteam van MTC  bent u verzekerd van de meest complete en gespecialiseerde zorg.

Actief

MTC kiest doorgaans voor een actieve aanpak om te komen tot de beste resultaten. Dit vraagt ook een actieve inzet van u. Het programma wat we speciaal voor u ontwikkelen, maakt het mogelijk om samen met de MTC professional op een actieve wijze te werken aan de realisatie van concrete en zichtbare resultaten. Samen werken aan uw gezondheid.

Persoonlijk

Kenmerkend voor MTC is de persoonlijke aandacht tijdens het programma, dat speciaal op u is afgestemd. Uw programma wordt  in overleg met de begeleidend MTC professional samengesteld en gedurende de behandelperiode waar nodig bijgesteld. Uw fysiotherapeut houdt uw vorderingen nauwlettend in de gaten en zorgt ervoor dat er resultaat wordt geboekt op een manier die voor u ook prettig is.

Dichtbij

U kunt bij ons altijd terecht. Dit geldt niet alleen voor uw klacht of aandoening, maar ook  voor ruime openingstijden en meerdere locaties. MTC doet er alles aan om voor u dichtbij te zijn. Wij begeleiden u graag op een van onze vier locaties;  dit kan vanaf 07:00 uur ’s ochtends tot 21:30 uur ’s avonds.