Online video consult

Hulp is online snel geregeld bij MTC.

Wie een probleem heeft wil dat graag snel opgelost zien. Dat geldt ook zeker voor uw gezondheid! Soms kan het prettig zijn om een vraag te kunnen stellen en snel een adequaat antwoord te krijgen. Een kort overleg of ruggespraak met uw behandelend fysiotherapeut. Met de nieuwe module “Mijn MTCZorg online” heeft u de mogelijkheid om 7 dagen per week in contact te komen met een van de MTC professionals.

Online revalideren

Even uw oefeningen voor thuis terug zien? Het revalidatieprogramma binnen uw eigen sportcentrum op uw Iphone of Android bekijken? Uw vorderingen altijd bij de hand? Feedback van uw MTC fysiotherapeut, eenvoudig met uw professional online chatten of een video consult met uw fysiotherapeut? Het kan allemaal bij MTCZorg, uw zorg en onze zorg. Met de nieuwste technologieën zijn wij vandaag in staat om u 24/7 persoonlijk te begeleiden.

Beperkt of niet aanvullend verzekerd en fysiotherapie nodig?

Volg in uw eigen omgeving, met gebruik van de persoonlijke MyWellness key en portal, uw revalidatieprogramma. Online contact met uw behandelend fysiotherapeut. U sluit hiervoor een abonnement af (vanaf 20 euro/ maand) en ontvangt wekelijks uw programma, tips en adviezen. Informeer naar de online module van MTCZorg of meld u aan via onderstaand formulier.

Gratis MTCZorg video consult

U wilt een deskundig advies van een van onze fysiotherapeuten. Gewoon op een tijdstip dat het u past en waarvoor u bovendien niet het huis uit hoeft. Dat kan via het gratis online video consult bij MTCZorg. Dit spreekuur vindt dagelijks plaats op verschillende tijden. U krijgt een privé-consult waarbij vanzelfsprekend alle informatie vertrouwelijk  wordt behandeld.

  • Online afspraak met fysiotherapeut MTCZorg. Face to face.
  • Desgewenst een telefonische afspraak.
  • Afspraak binnen 2 werkdagen uur maandag t/m zaterdag.
  • Persoonlijk advies en behandelplan.

Voor het online video consult bij MTCZorg heeft u het volgende nodig:

  • Een goed werkende internetverbinding en computer/ laptop.
  • Gekoppelde of ingebouwde webcam en microfoon.

Voor online revalideren heeft u uitsluitend een computer of laptop nodig met een internetverbinding. Meld u nu aan doormiddel van het invullen van het aanmeldformulier. Om snel geholpen te worden vragen we je om in het veld “Extra informatie” te vermelden dat je contact opneemt voor het Online video consult Fysiotherapie.