Maak een online afspraak

Bij MTC de Fysioclub zijn we gestart met het aanbieden van online afspraken. Wij merkten dat hier behoefte aan is vanuit cliënten in de huidige (corona-)situatie. Aangezien wij problemen met betrekking tot jouw gezondheid zo snel mogelijk opgelost zien, vinden we het belangrijk om deze service aan te bieden.

Het maken van een online afspraak gaat als volgt. De intake voor de mogelijke behandeling vindt plaats door te videobellen via Teams. Je krijgt hiervoor een uitnodiging van een gespecialiseerd therapeut. Door middel van de online intake wordt door de therapeut bepaald welk traject je het beste kunt gaan volgen. Dit online advies kan eventueel worden uitgebreid met online coaching. Een andere optie is om wel even naar de praktijk te komen voor verder onderzoek of een fysieke behandeling. Dit is afhankelijk van jouw zorgvraag.

De online afspraak wordt, net als een fysieke afspraak, bij voldoende dekking vanuit de polis vergoed door de zorgverzekeraar.

Waarom vragen we deze informatie? We hebben deze informatie nodig om contact met je op te nemen. We slaan jouw gegevens niet op.


Wil je geen afspraak maken maar juist direct je afspraak inplannen?

Direct afspraak inplannen