Sportmedische begeleiding VV hooglanderveen

Vanaf heden kunnen leden van VV Hooglanderveen gebruik maken van de sportmedische begeleiding van MTC de Fysioclub. De doelstelling is om d.m.v. snelle interventie/ toegangstijd spelers sneller kunnen herstellen of hun training kunnen hervatten. De korte lijnen tussen speler, trainer, coach en medische begeleiding zijn daarin van groot belang. De sportmedische begeleiding bij vv hooglanderveen is zowel toegankelijk voor selectieteams als overige (jeugd-)teams.

De voordelen van het blessurespreekuur

  • Gratis onderzoek/ beoordeling van jouw (dreigende) blessure op je eigen sportvereniging.
  • Ondersteuning richting de trainers op het fysieke vlak van spelers.

Met onze samenwerking zorgen wij dat blessures sneller kunnen worden behandeld, zodat spelers eerder fit zijn.

Hoe werkt het?

Bij blessures kan een vroegtijdige diagnose en behandeling jou veel tijd besparen. Alle spelers, zowel jeugd als senioren, kunnen voor vragen omtrent een (dreigende) blessure terecht op het blessurespreekuur. Het blessurespreekuur is een dienst die wordt aangeboden vanuit de club. De selectiespelers worden dan ook “verplicht” geacht zich te melden voor het blessurespreekuur in geval van blessures. Aan de fysiotherapeut kun je vragen stellen zoals:

  • Hoe kan mijn blessure het best worden behandeld?
  • Kan ik met deze blessure sporten?
  • Kan mijn blessure erger worden als ik nu ga sporten?

Na afloop van het blessurespreekuur informeert de fysiotherapeut de trainer en de speler. In geval van een jeugdspeler worden ook de ouders geïnformeerd. De trainer wordt ingelicht over de aard van de blessure en de verwachte hersteltijd. Daarnaast communiceert de fysiotherapeut de trainer over de beschikbaarheid wat betreft training/wedstrijddeelname.

Sportverenigingen in Amersfoort

Veel sportverenigingen zijn bekend met de sportmedische begeleiding van MTC de Fysioclub en kiezen daarom bewust voor deskundige begeleiding. Bij blessures kan een vroegtijdige diagnose en behandeling veel tijd besparen. De sportmedische begeleiding bij De Fysioclub houdt zich bezig met alle medische aspecten van de sportbeoefening. Voor vragen en advies over een sportblessure ben je dus bij De Fysioclub op het juiste adres. Meerdere (top-)sporters gingen jou voor en zijn inmiddels vertrouwd met de sportmedische begeleiding van MTC de Fysioclub.

Informatie

Meer weten over het blessurespreekuur of sportmedische begeleiding? Mitchell Viset of Martijn Wijers vertellen je er graag meer over. Je kunt Mitchell bereiken via mitchell.viset@fysioclub.nl of Martijn via martijn.wijers@fysioclub.nl.

Direct online reserveren