Rugklachten Amersfoort worden behandeld bij MTC de Fysioclub

Loopt u al langere tijd rond met rug- of nekklachten? Laat MTC Amersfoort u dan helpen.

MTC de Fysioclub biedt hulp bij rugklachten Amersfoort. Bij MTCZorg behandelen wij samen met u en een deskundig behandelteam aanhoudende of langdurige rugklachten en nekklachten in. MTCZorg heeft de afgelopen decennia veel know-how in de behandeling van deze klachten opgebouwd en bovendien een aantal toonaangevende programma’s ontwikkeld. Wij geloven in deze actieve en gedragsmatige totaalaanpak.

Meer dan 75% van onze clienten, die bij MTCZorg is behandeld, ervaart niet alleen meer bewegingsvrijheid maar ook een afname in pijn en toename van kwaliteit van leven.

Onze aanpak start met een uitgebreide intake en onderzoek waarin wij samen met u de situatie volledig in kaart brengen. Bij MTCZorg krijgt u aanvullende informatie over de beweeglijkheid en houding van uw rug. Nauwkeurig en snel.

Rugklachten Amersfoort

Loopt u al langere tijd met pijnklachten? Bent u elders uitbehandeld of slaat uw huidige behandeling niet aan? Dan helpen wij u graag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voor meer informatie over de rug verwijzen we u graag naar onze bodychart rug, tevens hebben we een e-book over lage rugklachten geschreven.

Rugklachten Amersfoort