Probeer de LUMOback bij MTC

Vandaag geen last van mijn rug.

Sinds kort beschikken we bij MTC over een nieuw innovatief apparaatje, de LUMOback. Gebaseerd op de nieuwste sensortechnologie en compatibel met iPhone en Android. Handig en uiterst succesvol!

We zullen het allemaal wel weten dat te veel en te lang zitten eigenlijk niet goed voor ons is. Vooral omdat je in de regel een “verkeerde”/ minder actieve houding aanneemt als je lang op een stoel zit. Een belangrijke oorzaak van de vele voorkomende rugklachten.

De LUMOback, van de Amerikaanse startup LUMO BodyTech, helpt je een correcte en actieve houding aan te nemen. En corrigeert daar waar nodig. Je bindt een band met sensor om de lage rug, waarna deze sensor informatie door geeft over jouw houding. Deze informatie is af te lezen op een app die op je smartphone draait.

MTC heeft de LUMOback in praktijk getest en is uiterst positief over het effect. Vooral voor cliënten met acute, aanhoudende of steeds terugkerende lage rugklachten. Reden voor ons om het apparaat te gebruiken in onze programma’s. MTC verhuurt de LUMOback voor slechts 1,50 euro/ dag. Onze ervaring is dat je in een tijdsbestek van 1 a 2 weken actief en correct leert zitten.

Benieuwd? Probeer de LUMOback bij MTC de Fysioclub.

Lumoback sensor