Nieuwe samenwerking met VV Hooglanderveen

MTC de Fysioclub en VV Hooglanderveen starten per aankomend seizoen een intensieve samenwerking op sportmedisch gebied. MTC zal een belangrijke functie gaan vervullen in de uitbreiding van de accommodatie, waarvan de nieuwbouw momenteel volop in gang is.

De fysiopraktijk uit Amersfoort zal meerdere fysioruimten gaan betrekken in het spiksplinternieuwe deel van het clubhuis. Een belangrijk deel van de langdurige samenwerking is dat MTC de Fysioclub de nieuwe sportmedisch partner van onze voetbalvereniging zal vormen.

Dat betekent in de praktijk dat MTC de Fysioclub onze vereniging op veel facetten gaat ondersteunen. Zo zullen fysiotherapeuten en sportverzorgers de sportmedische begeleiding van de seniorenselectie voor hun rekening gaan nemen. Ook zal MTC op donderdagavonden een inloopspreekuur organiseren, waar jeugdleden, senioren en ouders van leden vrijblijvend langs kunnen komen.

Doel blessurespreekuur:

Het vroegtijdig beoordelen van een blessure middels een kort vraaggesprek en lichamelijk onderzoek. Hierbij wordt bekeken hoe de voetballer het snelst weer klachtenvrij kan voetballen. Dit kan bestaan uit adviezen, rekoefeningen of doorverwijzing naar de fysiotherapie voor uitgebreidere revalidatie.

Wanneer:

Het blessurespreekuur is elke donderdagavond van 18:15u-19:15u. Het onderzoek duurt 15 minuten en is kosteloos. Er zijn dus per week vier plekken beschikbaar.

Locatie:

Het blessurespreekuur vindt plaats in de verzorgingsruimte bij kleedkamer 1.

Eenvoudig aanmelden:

Spelers kunnen zich aanmelden via een online aanmeldsysteem. Ook is er de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen (033-4531677) met MTC de Fysioclub om een afspraak in te plannen voor het blessurespreekuur.

Totdat de nieuwbouw gereed is, vinden de behandelingen nog plaats in de huidige behandelruimte naast kleedkamer 1. In de nabije toekomst kunnen we met veel plezier gebruik gaan maken van de vernieuwingen. Beide partijen kijken enorm uit naar het partnership en de samenwerking.

vv Hooglanderveen