Nieuwe locatie van De Fysioclub in Doetinchem

De Fysioclub heeft onlangs een nieuwe vestiging geopend aan de Tjalmastraat in Doetinchem. Ook deze locatie biedt professionele begeleiding voor iedereen die beter wilt worden of graag gezond wilt blijven.

Reden opening Fysioclub Doetinchem

De nieuwe vestiging van De Fysioclub in Doetinchem is geopend om ook in deze regio zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen door middel van fysiotherapie en ergotherapie. Of je nu last hebt van een sportblessure of moet revalideren na een ingrijpende operatie, De Fysioclub staat voor je klaar! Met de beste fysiotherapeuten in Doetinchem, moderne apparatuur en behandelmethoden proberen wij jou op onze nieuwe locatie de best mogelijke behandeling te geven.

De Fysioclub in Doetinchem

Bij de locatie van de Fysioclub in Doetinchem kun je naast fysiotherapie ook terecht voor sportfysiotherapie of manuele therapie. Of wil je graag fitnessen in Doetinchem? Ook dat kan! Er wordt niet gewerkt met wachtlijsten en er zijn ruime openingstijden, waardoor je snel terecht kunt. Zowel voor rug-, nek- en schouderpijn, spier-, pees en sportletsel, als voor postoperatieve revalidatie kun je bij ons terecht.

Speciale actie

Op dit moment loopt er een speciale actie bij De Fysioclub in Doetinchem. Op vertoon van onze flyer krijg je namelijk de eerste behandeling na de intake gratis! Heb jij behoefte om jouw gezondheid, fitheid en welzijn te vergroten? Of heb je last van een terugkerende blessure? Neem de flyer mee naar de intake en profiteer van deze speciale actie.

Afspraak maken fysiotherapie Doetinchem

De Fysioclub in Doetinchem zit op de Tjalmastraat 3 en is geopend van maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 20.00 en vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur. De praktijk is te bereiken door te bellen naar 088-5670132 of een e-mail te sturen naar doetinchem@fysioclub.nl. Gelijk een afspraak maken? Klik dan op de button hieronder.