MTCZorg komt met eigen fysio App

Nieuw MTCZorg App; Altijd een professional bij de hand.

MTCZorg helpt mensen persoonlijk beter te worden en gezond te blijven. Met fysiotherapie als kernactiviteit. Vanuit de intentie kennis te delen, tips en adviezen aan te reiken en jou te inspireren. We doen dat met ervaren professionals die graag hun steentje bijdragen aan betaalbare gezondheidszorg. Noem het de zorg van jou en mij, de zorg van ons samen.

MTCZorg App

Medio juni 2013 is de eerste MTCZorg app gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store. De app is daarmee geschikt voor iPhone, iPod Touch en iPad met iOS versie 5.0 en hoger en voor alle verschillende Android smartphones.

Blessurechecker fysio app aankondiging

Met de nieuwe app van MTCZorg hou je zelf de regie in handen en bepaal jij waar, wanneer en wat je nodig hebt. Met het gebruikersgemak van de nieuwste technologieën maakt het bovendien niet uit waar je bent: thuis, op het werk, in de auto of op het strand, met MTCZorg App heb je altijd een deskundige professional bij de hand…

Functionaliteiten

Met de app van MTCZorg heb je eigenlijk alles bij de hand wat je nodig hebt om beter te worden en gezond te blijven. Ik heb aanhoudende pijn in mijn lage rug, wat kan ik er zelf aan doen? Welke oefeningen kan ik het beste doen na mijn operatie? Boek een Same Day afspraak, of snel even mijn afspraken inzien of wijzigen. Direct even ruggespraak met mijn fysiotherapeut via de MTC Blessurelijn. Met een IPhone, Android of smartphone, een Ipad, laptop of desktop heb je alles bij de hand zorgeloos beter te worden en gezond te blijven.