MTC de Fysioclub Topzorgprogramma’s

Kies voor MTC Topzorgprogramma’s Fysiotherapie Amersfoort en Leusden

De vergoeding van het aantal behandelingen voor fysiotherapie en manuele therapie is bij veel zorgverzekeraars ook dit jaar teruggeschroefd. Het is bovendien voor veel mensen onduidelijk hoeveel behandelingen er nu uiteindelijk worden vergoed. MTC heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland contracten afgesloten en heeft bovendien met een aantal zorgverzekeraars Plus of Preferred afspraken gemaakt. MTC helpt u graag met al uw vragen omtrent vergoeding, kosteloos en voorafgaand aan een eventuele intake. Onvoldoende of misschien niet aanvullend verzekerd? Geen probleem. Met de Topzorgprogramma’s van MTC denken we graag mee en ook aan uw portemonnaie.

MTC Topzorgprogramma’s

U heeft fysiotherapie nodig, maar bent hiervoor beperkt of niet aanvullend verzekerd. Overweeg in dat geval is contact op te nemen met de mensen van MTC. Aan de hand van een intake brengen wij uw gezondheidssituatie duidelijk in kaart, bespreken met u de mogelijkheden en ontvangt u bovendien tips en adviezen. Met o.a. MTC Topzorgprogramma’s verzekert u zich van de zorg die u verdient. Gebaseerd op uw doelen, een afgebakend programma onder begeleiding van een gespecialiseerde MTC professional.  U betaalt periodiek alleen de zorg die u nodig heeft. Voor een aantal MTC Topzorgprogramma’s biedt MTC bovendien MTC Nazorgzekerheid+.

MTC Nazorgzekerheid+

Omdat niets zo complex is als het menselijk lichaam en iedere mens weer anders is, kan het soms voorkomen dat na afloop van het traject uw klachten nog onvoldoende verholpen zijn. Mocht dit het geval zijn, dan komen wij u graag hierin tegemoet. In overleg met u zullen wij de extra benodigde inzet vaststellen om alsnog voldoende resultaat te bereiken. MTC Nazorgzekerheid+ biedt u in dat geval de zekerheid dat de behandeling kosteloos wordt verlengd tot een maximum van 20% van het afgeronde programma.

Klik hier voor een overzicht van MTC Topzorgprogramma’s

Klik hier voor uitgebreide informatie over MTC Nazorgzekerheid.