Maak kennis met onze nieuwe locatie in Amersfoort

De Fysioclub heeft goed nieuws! Op 1 augustus opent onze nieuwe locatie Fysioclub Vathorst in Amersfoort. Deze locatie is gevestigd midden in de wijk Vathorst bij VV Hooglanderveen. Een grote voetbalvereniging, waar MTC de Fysioclub ook de sportmedische begeleiding verzorgt.

Waar: Fysioclub Vathorst in Amersfoort
Wanneer: 1 augustus 2022

Fysioclub Vathorst in Amersfoort

Fysioclub Vathorst in Amersfoort is dagelijks geopend van 08:00 to 18:15 uur en op dinsdag- en donderdagavond tot 21:00 uur. De locatiemanager van Fysioclub Vathorst is Martijn Wijers, fysiotherapeut, manueel therapeut en betrokken bij meerdere voetbalverenigingen in Amersfoort en Leusden. Daarnaast is fysiotherapeut Tatsuki Nakata werkzaam bij Fysioclub Vathorst, onder andere bij de sportmedische begeleiding van meerdere voetbalclubs. Tot slot werkt Jet Steur op deze locatie als algemeen fysiotherapeut.

Het therapieaanbod van de nieuwe locatie bestaat uit de volgende specialisaties:

  • Reguliere fysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Sportfysiotherapie

De locatie van Fysioclub Vathorst in Amersfoort focust zich zowel op de leden van de vereniging als de bewoners van de wijk Vathorst. De locatie beschikt over een geoutilleerde oefen-revalidatiezaal en meerdere behandelkamers.

Adres

Willem Tomassenlaan 10
3829 BC Hooglanderveen

Wil je graag een afspraak maken? Bel dan 033-4531677 of stuur een e-mail naar secretariaat.mtc@fysioclub.nl. Wellicht tot ziens bij Fysioclub Vathorst in Amersfoort!