In Balans bij De Fysioclub

In Balans… Het is het belangrijkste wat je hebt, je gezondheid. Daarom helpen we je graag gezond te blijven. Zodat je fit bent, lekker in je vel zit en goed functioneert.

Vanaf deze maand starten we bij De Fysioclub met een nieuw programma, dat we ‘In Balans’ noemen. Een goede balans is belangrijk. Balans tussen spanning en ontspanning, balans in een goede houding, balans in mindset… Zo blijft je lichaam in evenwicht.

Het programma ‘In Balans’ is geschikt voor iedereen die stressgerelateerde klachten heeft of deze wil voorkomen; die bewuster met zijn eigen lijf wil omgaan en wil leren voelen. Die zijn houding op een goede manier wil verbeteren en die op een leuke manier wil kijken wat een rustige ademhaling voor hem kan betekenen.

De training die voor het programma ‘In Balans’ wordt gegeven bestaat uit:

  • een body-check om blessures te voorkomen en oefeningen eventueel aan te passen
  • gevarieerd oefenprogramma, algehele ontspanning en de juiste balans
  • een gezond drankje na
  • Samen sporten onder deskundige begeleiding van jouw personal coach Hanneke Wallet (fysiotherapeut, cesartherapeut en Mckenzietherapeut)
  • Tips over bewegen, mindset en balans en online ondersteuning

Voor deze training wordt er een light abonnement ‘In Balans’ afgesloten voor 35e p/m, tevens kan de training gevolgd worden met een light abonnement ‘MTC de Fysioclub’ voor 50e p/m. Er zijn geen inschrijfkosten.

Start met deze 5 tips voor meer balans in je dag.
Gezondheid in balans

MTC de Fysioclub, locatie Meridiaan 48 te Amersfoort

Hanneke Wallet vertelt je er graag meer over. Je bereikt haar via 033-4531677 of hanneke@mtcdefysioclub.nl 

Direct aanmelden? Gebruik daarvoor het aanmeldformulier