Het verhaal van Junior bij MTC de Fysioclub

Het verhaal van Junior bij MTC de Fysioclub. Obesitas bij kids wat doen we er aan?

Maatschappelijke ontwikkelingen hebben onze aandacht. Meer dan. We voelen ons betrokken en kijken waar we kunnen helpen. Obesitas bij kinderen bijvoorbeeld. Een probleem dat steeds verder uitdijt.

Daarom hebben we Junior opgericht bij de MTC de Fysioclub. Samen met verschillende partners als kinderartsen, huisartsen, zorgverleners en de Culibus delen we onze ervaringen en willen we de regio Eemland fit en aan de gang houden. Omdat we geloven dat je voor een gezondere toekomst nú moet ingrijpen.

We helpen ze fit te worden en te houden. Door gezonde doelen na te streven en plezier te krijgen in bewegen. Door het verhaal achter vergeten groenten te vertellen, te proeven, te roeren, te kneden en te knoeien. Zo maken we samen met veel plezier het verschil. Nu, en voor een toekomst met meer beweging, smaak, gezonde voeding en zelfvertrouwen. Dat scheelt in geluk, dat scheelt in gezondheidskosten. Daar worden we allemaal beter van.

We nodigen ouders en kids uit om zich bij ons aan te sluiten. Doe je mee? Kim van der Kuijl van MTC Junior, vertelt je er graag meer over. Bel haar op 033-4531677 of mail naar kim@mtczorg.nl

Lees meer over kinderfysiotherapie.

Obesitas bij kinderen