Gratis toegang blessurespreekuur Amsvorde door MTC de Fysioclub

Amsvorde werkt nauw samen met MTC de Fysioclub. Voorkomen is immers beter dan genezen. MTC de Fysioclub ondersteunt voetbalvereniging Amsvorde in de fysieke en sportmedische begeleiding van spelers.

Zo is er wekelijks op de dinsdagavond voor alle leden een gratis blessurespreekuur. Het blessurespreekuur is op de dinsdagavond in de verzorgingsruimte van Amsvorde. De behandelaar is Martijn Wijers. Hij is fysio– en manueel therapeut van MTC de Fysioclub.

Behalve gratis onderzoek plus een deskundige beoordeling van jouw blessure ondersteunen de fysiotherapeuten de trainers op het fysieke vlak van spelers. Bij blessures kan een vroegtijdige diagnose en behandeling jou veel tijd besparen. Alle spelers, zowel jeugd als senioren, kunnen voor vragen omtrent een – dreigende – blessure terecht op het blessurespreekuur. Het blessurespreekuur is een dienst die wordt aangeboden vanuit de club, de selectiespelers worden dan ook verplicht geacht zich te melden voor het blessurespreekuur in geval van blessures.

Aan Martijn Wijers kunnen vragen gesteld worden. Hoe kan mijn blessure het best worden behandeld, kan ik met deze blessure sporten of wordt mijn blessure erger als ik nu ga sporten? Na afloop van het blessurespreekuur zal de fysiotherapeut de trainer en ouders van de speler informeren over de aard van de onderhavige blessure. Ook de trainer wordt ingelicht. Hij is tevens op de hoogte van de verwachtte hersteltijd. Ook wordt er gecommuniceerd over de beschikbaarheid voor wat betreft training/wedstrijddeelname.

Eenvoudig aanmelden

Spelers kunnen zich via dit online aanmeldsysteem inschrijven. Ook is er de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen (033-4531677) met MTC de Fysioclub om een afspraak in te plannen voor het blessurespreekuur.

Let op: geef duidelijk aan dat het gaat om het blessurespreekuur voor Amsvorde. In dit onderzoek wordt in een tijdsbestek van 15 minuten bepaald hoe de opgelopen blessure het best behandeld kan worden. Ook buiten het wekelijkse blessurespreekuur op de vereniging zijn spelers van harte welkom bij MTC de Fysioclub. Bijvoorbeeld wanneer er tijdens de training blessures optreden en er onduidelijkheid is over het al dan niet spelen van een speler op de wedstrijddag.

 

Amsvorde Fysiotherapie