Fysioclubsupport bij sportblessures

Het verbeteren van je gezondheid en sporten gaan vaak hand in hand. Al jaren heeft MTC de Fysioclub daarom ook goede afspraken met diverse sportverenigingen en sporters in de regio Amersfoort. De combinatie van sporten op de vereniging en een professionele sportmedische begeleiding is bij veel sportverenigingen een succes.

Sportblessure ?

Bij een groot aantal regionale sportverenigingen verzorgt De Fysioclub de professionele sportmedische begeleiding van sporters. Begeleiding voor beginnende sporters over het verantwoord sporten. Daarnaast bieden wij sportfysiotherapeutische begeleiding en zorg op het gebied van sportblessures en het sportrevalidatie. Deze kan vaak al een vroeg stadium starten om een optimaal resultaat te bereiken of om erger te voorkomen. Sporters verantwoord aan het sporten houden is ons doel. Uiteraard bieden wij ook onze begeleiding en zorg voor jouw leden, wanneer mogelijk, op de vereniging. Zo zijn we dichtbij en kunnen we snel aan de slag.

Fysioclubsupport

Wanneer je kampt met een (sport-)blessure wil je graag snel en deskundig advies. Hiervoor kun je gebruik maken van Fysioclubsupport. Aanmelding verloopt via het aanmeldformulier op deze website. Voor Fysioclubsupport bel je 033-4531677. Niet wachten, maar gewoon bellen. Ook dat is de service van De Fysioclub.

Geïnteresseerd in wat De Fysioclub voor jouw vereniging kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Martijn Wijers, van De Fysioclub, vertelt je er graag meer over. Je contact hem via martijn@mtcdefysioclub.nl. Bellen kan ook via 033-4531677.