Extra sessies: Boks & Relax trainingen

Na het succes van onze trainingen op 20 en 29 maart bieden we 19 april 2 extra sessies Boks & Relax trainingen aan. Binnen jouw abonnement is het mogelijk om mee te doen met Boks & Relax trainingen. De specialisten bij De Fysioclub vertellen er graag meer over.

Training: Boksen & relaxen bij De Fysioclub

 

Donderdag 19 april 2018

Sessie 1:

Sessie 2:

 
Zesvoudig Nederlands kampioen taekwondo en fysiotherapeut i.o. Liza Mauritz, legt uit hoe je met een overvolle agenda, waarbij het lastig is om tijd vrij te maken, toch actief bezig kunt zijn én genoeg ontspanning kunt vinden. MTC de Fysioclub biedt de perfecte combinatie aan tussen inspanning en ontspanning.

Lisa Mauritz - Personal trainer en Fysiotherapeut in opleiding MTC de Fysioclub

Liza Mauritz

 

Aanmelden kan via de planner van wellness system of vraag het aan jouw begeleider. (Aanmelden is gratis voor alle leden van De Fysioclub)

 
 

Ben jij goed in ontspannen?

Boks & Relax is een training waarin verschillende elementen aan bod komen zoals onder andere: mindfulness, yoga, boksen en taekwondo. De vechtsportelementen binnen de training zullen bestaan uit verschillende trap- en stoottechnieken op kussens of stootzakken. Door al deze elementen met elkaar te combineren wordt er gezocht naar een goede balans tussen in- en ontspanning. Boksen en ontspanning wordt hierbij gescheiden gehouden. In de lessen komen de volgende thema’s aan bod:

  • Balans tussen belasting en belastbaarheid
  • Mentaal sterker worden door fysieke inspanning
  • Mindset
  • Kracht en uithoudingsvermogen
  • Energiebalans

 

Mensendieck therapeut en recreatief kickbokser Brett Hilhorst heeft als motto: ‘Cliënten plezier laten beleven in het optimaal en verantwoord bewegen’. Bewegen heeft een positief effect op zowel de fysieke als mentale gesteldheid. Het doel van de training is dat je de deur uit loopt met nieuwe energie! Wij zorgen ervoor dat iedereen mee kan doen op jouw eigen niveau. Er wordt rekening gehouden met je beginniveau en eventuele fysieke klachten.

Meld je snel aan want er is ruimte voor 10 personen per les!

Brett Hilhorst personal trainer en oefentherapeut MTC de Fysioclub

Brett Hilhorst