Nu ook ergotherapie bij MTC de Fysioclub!

MTC de Fysioclub is per 1 november gestart met ergotherapie in Amersfoort.

De ergotherapeut richt zich op mensen met lichamelijke of psychische (mentale) problemen en daarvan beperkingen ondervinden in het dagelijks leven. Dagelijkse handelingen worden door verschillende oorzaken minder vanzelfsprekend en meer ingewikkelde handelingen. De ergotherapeut richt zich op de activiteiten, op de persoon en de omgeving, om met de juiste zorg deze activiteiten (weer) mogelijk te maken of aanpassingen te creƫren om ze weer uit te kunnen voeren.

De ergotherapeut zal in een uitgebreid en persoonlijk vraaggesprek de problemen die je ondervindt in kaart brengen. Dit kunnen fysieke beperkingen zijn of beperkingen in het dagelijks leven als gevolg van psychische problemen. Aan de hand van deze gegevens wordt een duidelijk behandelplan opgesteld, waarin duidelijk naar voren komt wat de behandeldoelen zijn en hoe deze bereikt gaan worden.


Heb je een ergotherapeut nodig voor jouw hulpvraag? Neem dan contact op met MTC de Fysioclub en maak een afspraak met een van onze ergotherapeuten in Amersfoort.