De Fysioclub aanwezig bij halve marathon Doetinchem

Op zondag 27 oktober is de halve marathon van Doetinchem. Tijdens dit evenement hebben wij een verzorgingsarea bemand met (sport)fysiotherapeuten van De Fysioclub. Hier kan je terecht voor paramedische zorg bij blessures.

We staan voor je klaar

Ook in de aanloop van het evenement staan wij graag voor je klaar! Heb je vragen over de marathon of (dreigende) sportblessures? De Fysioclub biedt alle deelnemers van de halve marathon van Doetinchem kosteloos blessurescreening aan. Deze vindt op onze locatie op de Tjalmastraat 3 in Doetinchem.

Je kunt je aanmelden voor de blessurescreening via ons telefoonnummer 088-5670132, het aanmeldformulier op deze pagina of via Whatsapp op 06-25527175.

De Fysioclub

De Fysioclub beschikt over een ervaren en veelzijdig team van (sport)fysiotherapeuten. Het team stelt alles in het werk om je te helpen jouw doelstellingen te realiseren. De Fysioclub verzorgt bij veel regionale sportverenigingen de sportmedische begeleiding van sporters. Meerdere (top)sporters gingen jou voor.

Altijd dichtbij

Je kunt altijd terecht bij De Fysioclub, ongeacht het probleem waar je contact voor opneemt. We hebben ruime openingstijden en vele locaties waar je ons kunt vinden. We begeleiden jou graag naar daar waar je wilt komen. Voor elke hulpvraag hebben we de expertise in huis om jou te bieden wat je nodig hebt.

De Fysioclub krijgt je fit en houdt je fit. Met elke dag tips om blessures in jouw sport te voorkomen, oefeningen om je conditie op peil te houden en advies over gezonde voeding.

Halve marathon Doetinchem