De Fysioclub aangesloten bij het ParkinsonNet

Sinds 1 juli 2019 is onze fysiotherapeut Iris aangesloten bij het ParkinsonNet. Dit betekent dat er vanuit De Fysioclub de best mogelijke zorg kan worden geboden voor mensen die last hebben van de gevolgen van de ziekte van Parkinson.

ParkinsonNet

Het ParkinsonNet is een landelijk netwerk van (para)medici die gespecialiseerd zijn in het aanbieden van zorg rondom mensen met de ziekte van Parkinson. Bijna 3000 gespecialiseerde zorgverleners zijn aangesloten bij dit netwerk.

De ziekte van Parkinson is een complexe aandoening die een grote invloed kan hebben op het dagelijks functioneren. Door de verscheidenheid aan mogelijke klachten zijn er vaak meerdere zorgverleners betrokken bij de patiƫnt. Het is daarom van belang dat de zorgverleners hun behandeling goed op elkaar af kunnen stemmen. ParkinsonNet is hierin een belangrijke schakel.

 
 

Bent u of kent u iemand die worstelt met de gevolgen van de ziekte van Parkinson? Neemt u dan gerust contact met ons op. Dan gaan wij er samen voor zorgen dat u zo lang mogelijk kan blijven genieten van de dingen die voor u belangrijk zijn.