Boks & Relax trainingen en interactieve workshops over voeding

In 2018 biedt MTC de Fysioclub je meer dan alleen bewegen. Binnen jouw abonnement is het nu mogelijk om mee te doen met Boks & Relax trainingen en zijn er interactieve workshops over voeding. De specialisten bij De Fysioclub vertellen er graag meer over.

Naar aanleiding van het succes van deze trainingen bieden we 19 april 2 extra sessies Boks & Relax trainingen aan. Meer informatie over onze Boks & Relax trainingen.

Workshop: Op de thee bij De Fysioclub

 

Maandag 26 maart 2018

Vrijdag 30 maart 2018

 

Hoe gezond drink jij?

Binnen de voedingsleer zijn er grote verschillen. Veel mensen hebben er een andere visie op en dat maakt het niet altijd makkelijker om te bepalen wat goed voor je is. Zie je door de bomen het bos niet meer? Binnen De Fysioclub hebben wij voor jou de basis van een gezond eetpatroon uitgezocht. In een serie workshops gaan we je helpen om inzicht te krijgen in je eigen voedingspatroon en hoe je gezond en lekker kunt eten en drinken.

 

Marleen Kok

Marleen Kok

Tijdens deze interactieve workshop krijg je informatie over voeding en drinken en geven we antwoord op de vraag wat men verstaat onder gezonde voeding en gezonde dranken. Er zullen verschillende soorten thee geproefd worden want smaken kunnen verschillen. Ga je voor bosvruchtenthee of toch liever voor gemberthee? Daarbij bespreken we het effect van verschillende soorten thee op het lichaam.

Mitchell Viset

Mitchell Viset

 

Aanmelden kan via de planner van wellness system of vraag het aan jouw begeleider. (Aanmelden is gratis voor alle leden van De Fysioclub)

Training: Boksen & relaxen bij De Fysioclub

 

Wekelijkse sessies wegens groot succes

We geven wekelijks Boks & Relax workshops bij MTC de Fysioclub. Meer informatie is te vinden op de wekelijkse Boks&relax workshop pagina.
 

Zesvoudig Nederlands kampioen taekwondo en fysiotherapeut i.o. Liza Mauritz, legt uit hoe je met een overvolle agenda, waarbij het lastig is om tijd vrij te maken, toch actief bezig kunt zijn én genoeg ontspanning kunt vinden. MTC de Fysioclub biedt de perfecte combinatie aan tussen inspanning en ontspanning.

Lisa Mauritz - Personal trainer en Fysiotherapeut in opleiding MTC de Fysioclub

Liza Mauritz

 

Ben jij goed in ontspannen?

Boks & Relax is een training waarin verschillende elementen aan bod komen zoals onder andere: mindfulness, yoga, boksen en taekwondo. De vechtsportelementen binnen de training zullen bestaan uit verschillende trap- en stoottechnieken op kussens of stootzakken. Door al deze elementen met elkaar te combineren wordt er gezocht naar een goede balans tussen in- en ontspanning. Boksen en ontspanning wordt hierbij gescheiden gehouden. In de lessen komen de volgende thema’s aan bod:

  • Balans tussen belasting en belastbaarheid
  • Mentaal sterker worden door fysieke inspanning
  • Mindset
  • Kracht en uithoudingsvermogen
  • Energiebalans

 

Mensendieck therapeut en recreatief kickbokser Brett Hilhorst heeft als motto: ‘Cliënten plezier laten beleven in het optimaal en verantwoord bewegen’. Bewegen heeft een positief effect op zowel de fysieke als mentale gesteldheid. Het doel van de training is dat je de deur uit loopt met nieuwe energie! Wij zorgen ervoor dat iedereen mee kan doen op jouw eigen niveau. Er wordt rekening gehouden met je beginniveau en eventuele fysieke klachten.

Meld je snel aan want er is ruimte voor 10 personen per les!

Brett Hilhorst personal trainer en oefentherapeut MTC de Fysioclub

Brett Hilhorst