Blessurespreekuur vv Doetinchem

Namens MTC de Fysioclub en vv Doetinchem informeren we je graag over de nieuwe samenwerking en over de voordelen van het blessurespreekuur voor jou, als lid van vv Doetinchem.

MTC de Fysioclub zal voetbalvereniging Doetinchem gaan ondersteunen in de fysieke en sportmedische begeleiding van spelers. Zo is er wekelijks op de dinsdagavond van 19.15-20.15 een blessurespreekuur. Dit spreekuur is kosteloos en toegankelijk voor alle leden en vindt plaats in de verzorgingsruimte van vv Doetinchem. Sven Bolderman zal namens MTC de Fysioclub het blessurespreekuur houden.

Bij blessures kan een vroegtijdige diagnose en behandeling jou veel tijd besparen. Alle spelers, zowel jeugd als senioren, kunnen voor vragen omtrent een (dreigende) blessure terecht op het blessurespreekuur. Het blessurespreekuur is een dienst die wordt aangeboden vanuit de club, de selectiespelers worden dan ook 'verplicht' geacht zich te melden voor het blessurespreekuur in geval van blessures.

Na afloop van het blessurespreekuur zal de fysiotherapeut de trainer en ouders van de speler informeren. De trainer wordt ingelicht over de aard van de blessure en de verwachtte hersteltijd. Tevens wordt er gecommuniceerd over de beschikbaarheid wat betreft training/wedstrijddeelname.

Eenvoudig aanmelden

Wil je graag eens langs komen tijdens het spreekuur? Dan kun je je direct aanmelden via het online aanmeldformulier. Ook is er de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen met MTC de Fysioclub (033-4531677) om een afspraak in te plannen voor het blessurespreekuur. Let op: geef duidelijk aan dat het gaat om het blessurespreekuur voor vv Doetinchem. In dit onderzoek wordt in een tijdsbestek van 15 minuten bepaald hoe de opgelopen blessure het best behandeld kan worden.